Hogy tud egy szülővel igy banni a gyereke ?
21 éves lányom van akit egyedul neveltem 13 éves kora óta. Igen, elkényeztettem abból a szempontból,hogy amit tudtam megvettem neki. Hiba volt. Otthon semmit nem kellett csináljon mindent megcsinaltam. Azt akartam neki minél könnyebb élete legyen. Tanuljon , pihenjen , szórakozzon. Ezért azt kapom cserebe, ha olyan hangulata van úgy beszél velem mint egy kutyával! Holott tőlem nem ezt látta. Én szüleim felé tisztelettel állok. A lányom felől tisztelet semmi!! Pl. Egyik nap jön haza - én nézem ablakból erre bemutatja nekem / az anyjanak/ a középső ujját!! De amint nem úgy történik valami ocsmanyul beszél velem. Pl hogy nem szeret nem vettem még észre?- ezt is hozzám vágta már ha nem úgy történt valami vagy itt volt az anyak napja , melyre semmit nem adott szivbol. Meg is mondta. Kerdesem mit várhatok később az ilyen gyerektől??
Hogy tud egy lanygyerek így viselkedni az anyjával? Ezt nem tudom megerteni....és van több ismerősöm is sajnos olyan akiknél felnőttek a gyerekek és szó szerint leszarjak a szüleiket...
Ahham. És miután bement a lakásba, elé tetted a kedvenc vacsoráját, aggodalmaskodva figyelve, hogy a királylánynak ízlik-e? Vagy közölted vele, hogy még egy ilyen húzás, és kivágod, mint macskát szarni?
Nem te írtad ki múltkor, hogy ha a nagyságos lányod elvakkantja magát a pénztárnál, hogy kiflit óhajt enni, te azonnal ugrasz és utalod neki a pénzt?
De most mit értetlenkedsz, mikor magad vallod be, hogy sz*rul nevelted? És ez csak az, amit te beismersz magadról, ki tudja, milyen rossz szülő voltál még.
Én sem szeretem az anyámat. Mondjuk nem viselkedek így vele, mert sehogy nem is viselkedek vele , a kaocsolatot is megszakítottam vele, hogy ne mérgezze az életem.
És nem, ő sem kapott semmit szívböl anyák napjára, sőt a végén már semmit nem kapott. Nem véleltenül. Persze, ő is értetlenkedett mindig megsértödve, milyen vagyok, pedig csak magának köszönheti és annak, hogy rossz amya voltm
8# ennyire rossz anya volt veled?
Ha nem titok miért? Mit követett el amire így megharagudtal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!