Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok ti ezt hogy mondtátok...

Lányok ti ezt hogy mondtátok el anyukátoknak?

Figyelt kérdés
Röviden arról lenne szó,hogy már szeretnék teljesen csupasz lenni mindenhol.A lábam,hónaljam szőrtelenítjük anyukámmal(együtt járunk gyantáztatni),de ott lent nem sajnos,viszont már nagyon zavaró...

2024. máj. 9. 22:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Fiúról “leugró” baktériumtól a punciszőr nem fog megvédeni. :D
2024. máj. 10. 01:15
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Soha nem szóltunk egymásnak erröl,nyílván az egyik pillanatról a másikra csináltuk. Amit nyílván láttuk is,ugyan úgy a mai napig. 45N
2024. máj. 10. 04:44
 13/27 anonim ***** válasza:
72%
Mindig megdöbbenek azok, hogy vannak még olyan primitív emberek, akik szerint a ször véd bármiféle feltözés ellen!
2024. máj. 10. 07:47
 14/27 anonim ***** válasza:
96%

12: Egy szemölcsös, igen fertőző vírustól nem fogja megvédeni a szőr sem, jesszus:-) Van előnye, hátránya ilyen-olyan szempontból a meghagyásnak, eltávolításnak is, de hagyjuk már, nem azzal kapcsolatban kért tanácsot, hogy leszedesse-e, vagy sem. Amúgy meg szerintem az a beteg, akinek egy csupasz punciról automatikusan kislány jut eszébe, ill. pedofília, ott könnyen lehet, hogy van némi hajlam, amit el akar nyomni ilyen túlreagálással…

A többi választ sem értem teljesen, oké, hogy alapjáraton nem kell bejelenteni, én se tettem anno, de a kérdező az anyukájával jár szőrteleníteni, valószínűleg 18 év alatti, és az anyuka fizeti neki is, szóval, más a helyzet, mintha otthon borotválkozna. Kérdező, elmondanám, hogy szeretnék intim területen is gyantáztatni, jön a meleg, nyár, strand, kényelmetlen a szőr stb. Nem kell túlbonyolítani.

2024. máj. 10. 07:59
 15/27 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 12-es!

Nőgyógyász a párom, innen az infó. De Te nyugodtan élj abban a hitben, hogy pajzsként véd mindentől…

2024. máj. 10. 08:21
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kértem anyámtól engedélyt ilyesmikre soha, úgy éreztem ez az én dolgom, semmi köze hozzá. Ő mondjuk nem is szólt bele ilyesmikbe. Ma már gyerekem van, de eszembe sem jutna tiltani. Nem is értem azokat a kérdéseket, hogy 17 évesen tangát szeretnék hordani, vagy be szeretném festeni a hajam, hogy hozzam szóba anyukámnál tipusú kérdéseket. Néha úgy érzem visszamentünk az időben gyermeknevelés kérdésében vagy 100 évet.
2024. máj. 10. 09:36
 17/27 anonim ***** válasza:
93%

Ja, sokkal higiénikusabb a szőrbe száradt fehér folyás meg vér, főleg nyáron, amikor az ember még izzad is, mint a szr, hogyne :D

Kérdező, senkinek semmi köze hozzá, hol hogyan szőrtelenítesz.

Én is csupasz vagyok, mert NEKEM így kényelmes.

2024. máj. 10. 09:47
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
16: A kérdező nem írja, hogy prűd vagy szigorú lenne az anyukája, ne felejtsd el, hogy sokszor a kamaszok igen szégyenlősek tudnak lenni akkor is, ha amúgy otthon oldott a családi légkör, és tabumentesen lehet beszélgetni. Pl. amikor nekem először megjött, órákig morfondíroztam, hogy mondjam el, végül a nővéremet avattam be először, pedig mindig nyílt volt erről otthon a kommunikáció, és voltak előjelek bőven, hogy meg fog jönni.
2024. máj. 10. 10:54
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
#15 "pajzsként véd mindentől" ilyet sem mondott mindenki, csak a kockázatot csökkenti némiképp. Ha te ennyire fekete-fehéren gondolkodsz, és nem megy a szövegértés sem, a nőgyógyász, valószínűleg iskolázott párodat kérd meg, hogy korrepetáljon második osztályos olvasásból.
2024. máj. 10. 11:22
 20/27 Metionin ***** válasza:
100%
Sehogy, amint kolis lettem gimiben, első dolgom volt végre levágni. Ahogy írod, a te anyukád legalább nem ellenzi magát a szőrtelenítést, egyszerűen borotváld le és ha véletlenül rákérdez akkor megmondod, hogy ez neked így kényelmes.
2024. máj. 10. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!