Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 30-as nők vállalnátok gyereket...

30-as nők vállalnátok gyereket az alábbiaknak?

Figyelt kérdés

máj. 7. 17:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem akarok gyereket, de utálom ezt a fasziNAK vállalsz gyereket.
máj. 7. 20:13
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
40 éves koromban és felette már nem vállalnék. Most 33 vagyok, az előző párom 1 évvel volt fiatalabb, az őt megelőző 2-vel, a mostani egyidős velem. 21 éves korom óta próbálkozok (próbálkoztunk), soha nem estem teherbe. Kezeltek orvosok is, a sok mellékhatáson kívül semmi eredmény. Valahol letettem a gyerekről, a sok fájdalom,ciszták,vesegyulladás mogyorónyi méretű fájdalmas aknék után már nincs kedvem kínozni magam. Erről nem szeretnek cikkezni,csak mindig az kap hangot a médiában,aki nem szereti a gyerekeket. A párjaim mindig közel egyidősek voltak velem, idősebbel, 35 feletti férfival eleve nem vállaltam volna, illetve nem is létesítettem kapcsolatot.
máj. 7. 22:22
 13/22 A kérdező kommentje:
12-es talán pont ez a baj, attól még hogy a pasi 35 felett van még teherbe tudna ejteni. Honnan vonod le a konzekvenciáidat? Ha eddig csak fiatal csődörökkel voltál, nem lehet hogy pont ez a gond? Na mindegy, TE tudod!
máj. 8. 04:04
 14/22 anonim ***** válasza:
20%

A férfi 60 évesen is teherbe tud ejteni. A nőknek lesz egyre nehezebb.

Én kislány koromtól azt vártam, hogy gyerekem legyen. 32 voltam végül amikor szültem, apja majdnem 40 volt akkor. A kapcsolatunk nem sikerült, de ahogy az egész történt és amikor, azt sosem bántam meg.

Nekem rögtön összejött a baba, 2. hónapban már megfogant.

máj. 8. 08:54
 15/22 anonim ***** válasza:
27%

Elég érdekes a felmérés eredménye.

Nekem inkább arra utal, hogy a válaszolók eleve kizárják a 35-40 feletti férfiakkal a kapcsolatot.

Vagy nem?

Ha elég jó pasi, hogy összejöjjenek vele, milyen logika mentén hátrány a kora a gyermek vállaláshoz?

Tapasztaltabb, érettebb, valószínű stabilabb az "egzisztenciája"

máj. 8. 10:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen logika mentén hátrány a kora a gyermekvállaláshoz"

Olyan logika mentén, hogy pl.a férfi életkora is rizikófaktor, öregebb apánál egyre nagyobb eséllyel születik beteg gyerek.

Míg ha csak "összejövök " vele és élvezem a stabilabb egzisztenciát (amit te hoztál fel pozitívumként és nem én) nekem nem származik károm belőle.

Aztán a gyereket fel is kell nevelni. És egy idős apa kb.a gyerek kamaszkoránál, a legkritikusabb időszaban dőlne ki a betegségek,fáradtság,kevés türelem,nyugalomra vágyás,fizikai elgyengülés és egyéb korral járó dolgok miatt.

És kifejezetten hátrány ha egyedül maradok egy középiskolás gyerekkel,akinek leginkább kéne az anyagi támagotás az egyetem és éltkezdés miatt, meg az apa tanácsok stb.

Míg ha nem vállalok vele gyereket akkor csak élvezem az örökséget ha eljön az idő.

máj. 8. 10:51
 17/22 anonim ***** válasza:
16-os: Ez, nagyon ez!
máj. 8. 11:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Rhadtul nem korfüggő, hanem érettség kérdése :D

Amúgy senkinek, mert nem akarok gyereket.

máj. 8. 11:20
 19/22 anonim ***** válasza:
71%

28 evesen fogok szulni hamarosan, a ferjem 39. Tobb gyerekunk nem lesz, neki van mar egy kisiskolas fia az elozo kapcsolatabol, augusztusban erkezik a kislanyunk, ez igy pont jo.

Mostanaban ahogy olvasom, egyre tobb 40 feletti no vallal gyereket. Ki az elsot, ki a sokadikat, de egyik sem a 25 eves parjaikkal/ferjeikkel. 35-50 ev kozottiek a ferjeik is.

máj. 8. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:
32%

16-os

Azért az nem törvényszerű, hogy az 50-60 éves férfiak olyan állapotban legyenek, ahogy te azt ideírtad.

Lehet, hogy Mo-n a többség már kezd leépülni, de azért nem ritka a jó állapotú sem.

Hogy mennyi időt fordít a gyermekre, pedig sokkal inkább beálítottság kérdése. Amit szeretsz azt fáradtan is megteszed.

Ráadásul, a fiatalabbak még a karierrépítést hajtják. Tehát náluk nem csak fáradság, hanem a fontossági sorrend miatt szorul hátrébb a gyermek.

Szóval minimum esete válogatja, azaz ha elég jó a pasi....

máj. 9. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!