Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket mennyire bántana, ha...

Titeket mennyire bántana, ha édesanyátok nem hívna,nem írna a szülinapotokon? Tudja, hogy ma van, képben van, meg is beszéltük, hogy hétvégén majd megünnepeljük. De ma van, hétfőn. Se egy telefon, se egy üzenet,semmi köszöntés.

Figyelt kérdés
Még haveri szinten is köszöntöm az illetőt, attól még, hogy 1 hét múlva összefutunk. Nagyjából minden évben ez megy. Hiába vagyok felnőtt nő, eléggé rosszul esik.

máj. 6. 20:28
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megírtátok. Igyekszem ezt megérteni. Nem sértődtem meg, inkább csak fáj. Nem szoktam ezt mutatni, tudatni vele, csak ennyi idősen is mindig várom, hogy írjon vagy hívjon, de nem nagyon jön össze. 😅

Csak nálam agyban ez annyira másképp van.

máj. 6. 22:13
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem ez rosszul esne, én írnék neki, hogy "Anya! Ma van a szülinapom, köszönts fel, mert nekem az hiányzik!"

Isten éltessen sokáig! ☺

máj. 6. 22:22
 13/28 A kérdező kommentje:
12# Köszönöm szépen 🥰
máj. 6. 22:45
 14/28 anonim ***** válasza:
28%
Ha megbeszéltük, akkor zavarna. Nem azért, mert hú, nem tudok meglenni a felköszöntése nélkül, hanem azért, mert nem állja a szavát. Amúgy nem szoktam ünnepelni a családdal a születésnapomat, úgyhogy tökéletesen meg vagyok nélküle. A karácsonyozásról is azén felvetésemre hagytunk fel, mert mindig egy kínszenvedés volt a sok veszekedés és feszültség miatt. Annál már a szimpla hétköznap is jobb, punnyadjon mindenki a maga szobájában békében, és kész.
máj. 6. 23:06
 15/28 Hermitlog válasza:
100%

Nekem is rosszul esne.

Érdemes lenne kideríteni, hogy miért csinálja.

Én évente ismétlődő emlékeztetőket is beállítok, mert nem mindenkinek emlékszem a születésnapjára.

Ha érdekli, hogy mit érzel és még nem próbálta, talán nem sértődne meg az ötlettől.

máj. 7. 00:45
 16/28 anonim ***** válasza:
42%

"Nagyjából minden évben ez megy"

Tehát minden évben akkor köszönt meg, amikor ünneplitek és nem a napján? Ezen nem kellene ennyire kiborulni, ha elmultal már 10 éves,

máj. 7. 06:48
 17/28 anonim ***** válasza:
27%

Semennyire. Nem érdekel, ez csak egy születésnap, nekem édes mindegy, "ünnepeljük"-e, és az sem izgat, kapok-e ajándékot vagy sem.

Más meg a nagy partit preferálja, és legyen sok vendég, sorolhatám. Nekem tök semleges nap, ugyanúgy kell melózni és sorolhatnám.

máj. 7. 08:04
 18/28 A kérdező kommentje:

Persze, mindenki más, nekem nem kell parti meg ajándék, sokkal többet ér, hogy aznap gondol rám és kedvesen felköszönt.

Mégiscsak ő szült. Csak nem felejti el.

Nem kiborultam ezen, ez elég túlzó, csak rosszul esett és az én gondolkodásommal érthetetlen.

De látom, ahogy írtok, hogy ez tényleg mindenkinél abszolút más, valószínűleg neki ez nem olyan fontos, mint nekem. Így érthetőbb számomra, így könnyebb. :)

máj. 7. 08:22
 19/28 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Én a másik oldal vagyok: gyakran elfelejtem az ilyíen napokat, az enyémeket is, a másokét is. Apámnak ápr. 30-án van a szülinapja, jó előre megszerveztük a családdal, hogy május 1-én ünnepeljünk, jó előre megvettük a nagyon extra, piszok drága ajándékot is. Őt felhívtam 30-án( idős már és szeret rákészülni a dolgokra), hogy ugye nem felejted el, hogy holnap találkozunk, ott lesz x, y, de még z is... de azt elfelejtettem neki mondani, hogy 'Boldog szülinapot!' Remélem, nem sértődött meg, másnap volt ihaj-csuhaj.... Neked utólag is boldog születésnapot kívánok sok szeretettel!
máj. 7. 12:44
 20/28 anonim ***** válasza:
45%
Mennyire idős anyukád? Nem lehet, hogy kissé demens?
máj. 7. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!