Alkoholista apa, mit tehetnék?
Azt nem értem hogy nem rúgták ki eddig nekem van egy alkoholista VOLT rendőr ismerősöm elég magas rangban (azt hiszem alezredes volt) ő is ment be piásan de ezt a kollégák se nézik jó szemmel pláne nem évekig elintézték hogy kirúgják
Anyukád ha eddig nem vált el nem is fog azt írod 20 éve iszik te 18 vagy tehát lett volna két éve hogy ott hagyja (nem a gyerek miatt maradtak együtt) azt meg ne is írd hogy már későn jött rá hogy alkesz
Hidd el arra elég lett volna az a két év amíg te nem voltál képben
Sajnos nem lesz változás, apádnak ilyen lapot osztottak, de neked nem, mert nem vagy köteles így élni vele és már 18 vagy.
Költözz a nagyidhoz ha vannak és keressél munkát. Valahogy el kell kezdeni, mert otthon nem lesz magától változás.
"Őrjöngeni nem szokott, ő nem az az idegbeteg típus egyáltalán. Pont az a típus, aki leissza magát és bealszik.
Emberileg olyan rendes lenne, végtelenül segítőkész a munkájában mindenkivel szemben és nagyon jóindulatú."
Hol itt a baj? - jaaaa!! Megissza a piád!! Értem. Hát ezért ne akard már kidobatni anyáddal!
A kérdezőnek inkább azzal lehet baja hogy lejáratja őket,nos ha 20 éve iszik akkor már nem lepődik meg se nagyszülő,se senki más a céges buli is olyan hogy,ha már munkába is ment be piásan nem lepődnek meg rajta hogy beb.szott DE megértem hogy neked ez kínos
Amúgy beszéltél már vele erről?
Vagy hogy miért iszik,mi bántja miért szokott rá?
Végre kedves utolsó egy normális komment, köszönöm szépen!
Persze, számtalanszor beszéltem vele és kértem, hogy hagyja abba.
Azt mondta a munkahelye miatt. De amikor nem dolgozik 2 hétig akkor is részeg, úgyhogy olyan mindegy. Ez csak egy ürügy.
Akik nem éltek együtt alkoholistával, soha nem fogják megérteni. Azok nem értik mi a gond. Hogy nem vihetsz fel egy barátot, barátnőt, mert szégyelled az apádat.
Tényleg nem fog változni Kérdező, ha eddig kibírtad, tarts ki. Pár év múlva a saját lábadra tudsz állni, és majd csak vendégként menj haza. És legyen előtted példának, hogy milyen Ne legyél! Kitartást barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!