Hajléktalanszállóba csak télen ha túl hideg van, akkor engednek be, vagy folyamatosan, így nyáron is?
Hamarosan 18 éves leszek, és apám régóta fenyeget, hogyha így még úgy, akkor mehetek az utcãra aludni.
Végső esetben, ha nem sikerül munkát szereznem és albérletet , és nem fogad be senki, akkor hajléktalanszálló se jöhet szóba, csak ha fagyok vannak???
Kizárólag hallomásból írom, de a hajléktalanszállókon van tisztálkodási és alvási lehetőség. Napközben nem tudsz bent lenni. De lehet rosszul tudom és jön valaki aki pontosan tudja.
Milyen eszközeid vannak, hogy megold ezt? Jogsid van? Valamennyi félretett pénzed? Nyelvet beszélsz? Mit tanulsz?
Tanulok és tanulæs is lenne tervben még egy pár évig.
De ha úgy alakul dolgozni mennék. Félretett pénzem jelentéktelen, mert csak kevés diákmunkám volt eddig.
De szuper, hogy semmire nem válaszoltál. Segítsen, aki ráér harapófogózni veled.
Sok sikert!
Szakmunkást kijártad?
Mihez értesz , konyítasz?
Nincs jogod degradálni, amikor világosan leírtam, hogy lehet rosszul tudom, valaki majd kijavít. Ebben a stílusban meg pláne. Milyen ember lehetsz te a valósagban?
Tele integrálatlan haraggal. Dolgozz magadon. Én elismertem, hogy csak hallottam
A válaszom második fele a további eszközök, és megoldások felé vezethetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!