Normális ha egy anyuka ilyeneket vág a lánya fejéhez?
És ha hetero lenne, kutya kötelessége "neki" unokát szülni?
Az ember magának szül, nem a mamának, hogy kéthetente egy órára beugorjon megsimizni a kisunokát.
,,Normális ha egy anyuka ilyeneket vág a lánya fejéhez?"
Én szerintem nem.De az sem ,hogy a lány meleg.
A szülőnek az esik jól ,ha a gyerek unokát szűl ,mert így látja azt ,hogy a család a genetikája fenmarad.
,,19 éves lány felvállalta hogy leszbikus és van egy 21 éves barátnője akivel 2 éve együtt vannak. Az anyuka reakciója hogy a lánya “beteg” majd kigyógyul belőle, vagy ha nem akkor majd kiveri a fejéből."
Egy veréssel nem lehet mindent megoldani.
Történelem:
Ha egy népet elnyomsz akkor az előbb utóbb forradalmat hajt végre az uralkodó ellen!Ez igaz az egyénekre is.Lásd pl:az lmbtq vagy olyan egyéneket akik az elnyomás ellen akár az iskolában,akár a munkahelyen ,,forradalmata" halytottak végre akár sikeresen akár sikertelenűl az elnyomó ellen!
,,Vagy olyat hogy azért leszbikus mert még nem .aszták meg rendesen"
Érdekes felvetés.
Ez arra utal ,hogy a szülő azt feltételezi ,hogy még a lánya tapasztalatlan az ellenkező nemű emberekkel és tapasztalatlanágából ered a leszbikussága.
Nyílván alapvetően hülyeség ez a felvetés ,mert vannak genetikai változói is ennek.
,,Normális az ilyen szülő? Szereti egyáltalán a gyerekét?"
Én szerintem szereti épp ezért nehezen elfogadható az neki ,hogy a lánya nem ,,normális" nem hetero.(Ő csak jót akar!Még ha nem is úgy ahogy a meleg lánya akarja azt!)
Ill az benne a nehéz ,hogy ő nem fog tudni felmutattni neki egy unokát.
Nem fogja a szülő látni azt ,hogy van folytatás a genetikájának ill a családjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!