Ha annyira durva a helyzet, nem fogom szó nélkül hagyni.
ápr. 30. 13:01
32/62 anonim válasza:
Elkepeszto, hogy mennyi olyan allja ember van itt is akinek ez belefér.
ápr. 30. 14:55
33/62 anonim válasza:
Téged kellett volna. Addig, míg levegőt tudsz venni.
ápr. 30. 15:56
34/62 anonim válasza:
32!
Mire gondolsz, mi fér bele? A direkt provokáló válasznak, mint pl a 28 nyilván csak és kizárólag az volt a célja, hogy provokáljon.
ápr. 30. 15:59
35/62 anonim válasza:
A pontozásoknól is látszik hová halad ez az ország. Legyünk Európa legliberálisabb mélyszegényei, gratulálok.
máj. 1. 06:43
36/62 anonim válasza:
35, hogy jön ide a liberalizmus meg mélyszegénység, hogy van aki nem nézi végig, hogy sz,rrá vernek egy kisgyereket?
Attól szegény leszek,hogy nem hagynám, hogy félholtra vernek egy gyereket? Mert én nem az egyetlen pofonokra írtam, bár azt sem nézem jó szemmel, de mindenbe én nem szólok bele, mert akkor ott öregszem meg...
máj. 1. 06:54
37/62 anonim válasza:
Amúgy a többség simán végignézi, hogy megverik a gyereket, a nőt vagy egy másik férfit, mert fél és félti a saját életét, és nem fog önjelölt húst játszani.
Én is láttam hogy a férfi veri a nőjét, természetesen eszem ágában nem volt odamenni, ugyanis nem vagyok hülye, hogy a végén engem is összeverjen vagy belém állítsa a kést.
Felhívtam a rendőrséget és ennyi, de nem az én dolgom leállítani egy agresszív embert.
máj. 1. 07:40
38/62 anonim válasza:
37, sokan rendőrt sem hívnak, ahhoz is gyávák.
máj. 1. 08:28
39/62 anonim válasza:
Nagyon nyomasztó ilyet látni:( Egyszer egy full részeg nő (látszott, hogy alkesz) meg a párja veszekedtek ordenáré módon,nő el is esett,nem bírt a lábán megállni. Mellettük egy maximum 5 éves kisfiú, belegondoltam milyen lehet így felnőnie szegénynek :(
máj. 1. 08:40
40/62 anonim válasza:
Mert ha a gyerek üvöltözik, földhöz veri magát, meg hisztizik, azon, hogy pont nem kapott csokit, és látom mi volt, majd pont nekimegyek az anyjának, hogy hogy képzeli, azt hogy leordítja a fejét, nem? A gyerekek gonoszak, csak mondom. Engem is le lehet pontozni, de sok esetben csak 1 darab pofon kell a gyereknek, utána fog tudni viselkedni, de ezt a többség nem tudja, mert 'szavakkal nevel'. Idáig is rohadt jól működött. Kérdezzetek erről egy pedagógust, aki a neveletlen szerelmetek gyümölcsével hadakozik naponta, mert ti otthon nem voltatok képesek normálisan megnevelni, mert a dádá ördögtől való persze. És itt nem ököllel verésekről meg rugdosásokról van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!