Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van anyósomnak és ez gáz?

Igaza van anyósomnak és ez gáz?

Figyelt kérdés

Két gyerekünk van. A nagy 10 éves a kicsi 5.

Mióta a kicsi megvan azóta is mindig úgy gondoltam, hogy a gyerekekkel külön - külön is kell időt tölteni.

Anyósom szerint ez annyira gáz, hogy egy helyre elviszem az egyik gyereket a másikat meg addig le passzolom és otthon hagyom.

Ez tényleg ilyen gáz, hogy külön külön is programozok/programozunk a gyerekekkel?

2024. ápr. 26. 18:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Pontosan ezért gondoltuk mi is így, hogy szükséges külön program mind a két gyerekkel. Sok programra lehet együtt menni amit mindenki élvez. Nyilván előfordul olyan, hogy vagy az egyik vagy a másik élvezi jobban az adott programot.

De az a nap mikor egyedül visszük az csak az övé, akkor teljesen az van amit ő szeretne és a teljes figyelem rá irányul.

2024. ápr. 27. 08:30
 22/27 anonim ***** válasza:
7%
19-20, magyarul, egy undok, irigy, megkeseredett nagytestvér lett belőled, és még büszke is vagy rá. Ebből világosan lejön, mennyire hisztis, egoista ember vagy, aki a testvérét utálja olyanért, amiről nem tehet. Szép. Remélem, a testvéred kizár az életéből, és még a betegágyadon se néz rád.
2024. ápr. 27. 09:22
 23/27 anonim ***** válasza:
89%

22# Amiket te itt írtál az már engem is felháborít. Ha rossz napod, vagy rossz életed van, amiatt ne másnak menj neki, hanem változtass rajta.

Kérdező! Nincs túl nagy korkülönbség a gyerekek között. Jól csinálod, ha egyszer-egyszer külön program van, de zőmében közös.

2024. ápr. 27. 10:53
 24/27 anonim ***** válasza:
68%

22 tele van jóindulattal.

Kepzeld amúgy nem csak azt a valaszolót, hanem engem is zavart hogy minden öcsémről szól, sőt én vigyázhattam rá zömmel. Mégsem utálom, nem vagyok irigy, sem megkeseredett..de attól még mentem volna kiskoromban " nagyos" programra.

2024. ápr. 27. 11:49
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk gyermekpszichológus javasolta, hogy legyen külön program a gyerekeknek. És bevált.
2024. ápr. 27. 13:47
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
11-es válaszoló vagyok. Ilyen esetben mint mozi játszó ház érthető hogy külön viszed el őket. Nekem még jóval kisebbek a gyerekeim egyforma még az érdeklődési körük a kis korkülönbség miatt. Szóval szerintem nem gáz ilyen esetben ha a nagy igényli a mozit de a játszóházat már nem.
2024. ápr. 27. 14:24
 27/27 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy gáz. Először is más érdekli a 10 évest, mint az 5 évest. Miért cipelnéd mindkettőt olyan programra, ami a másikat nem köti le? Vagy fordítva: miért maradjon ki valamelyik egy neki való programról, csak azért, mert van testvére is?

Másrészt mindegyik gyereknek szüksége van arra is, amikor apja/anya CSAK VELE foglalkozik. Amelyik szülő ezt nem teszi meg, az a testvérféltékenységért elég sokat tesz.

Magyarul: anyósod ostoba! Te csinálod jól!

2024. ápr. 27. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!