Hogyan dolgozzam fel,hogy anyám rohadéknak,féregnek és
hasonlóknak szólít?
Figyelt kérdés
Ez akkor van ha ideges,olyankor nem tudom mi történik vele,de mintha tök más ember lenne. Most is összevesztünk,mert mondtam,hogy ne kiabáljon az exével a telefonba,mert zeng a ház tőle.. Erre kezdett el ilyen ocsmányul beszélni,ilyeneket mond,hogy döglenék meg, gyűlöl....
Én ilyenkor nem bírom ki bőgés nélkül,olyankor meg csúfolódik.
3-mas, 6-os vagyok. Még idekívánkozik egy gondolat. Az exemék hárman voltak testvérek. Két lány és egy jóval fiatalabb fiú. Az anyósom néha rettentően közönséges és okádék módon beszélt a gyerekeivel. Pl a kis sóginak, a srácnak nem egyszer azt vágta a fejéhez, "bánom, hogy a világrahoztalak te szemét szar" és hasonlók. Nem volt egyszerű a srác, de azért akkor is, nincs az az "idegállapotban levés", hogy valaki a saját gyerekével szemben ezt megengedje magának. Nincs! Zéró tolerancia. Szégyellje magát. Annyira azért mindenkinek képesnek kellene disztingválni, hogy akármenynire is felkúrják az agyát, a saját gyerekemmel NEM BESZÉLEK ÍGY!
ápr. 26. 06:40
12/21 anonim válasza:
Az igen! Anyád egyértelműen beteg lélek.
Nekem sokat segítettek az önismereti könyvek. Mondjuk kezd a Mérgező szülők cíművel. Alap, nagyon letisztázza az ember fejében a dolgokat. Annyira felkavart, hogy hetekig rosszul voltam, de azóta tök stabil lettem.
ápr. 26. 07:25
13/21 anonim válasza:
Nem bőgni kell, kérdező!
Hanem irtózatosan pofán baszni ilyenkor anyádat, utána meg bezárni egy szobába, amíg lenyugszik!
Attól még, hogy Ő az anyád, még nem beszélhet így Veled.
ápr. 26. 08:31
14/21 anonim válasza:
Pedig sajnos ilyenkor igenis kell tenni valamit, durván rászólni, mert különben igenis benne marad az érzés az emberben.
Rendreutasítani kellene, de ahhoz erő kell, ami az elején sajnos nincs meg az emberben. De még ha az nem is jön össze, düösen odaszólni neki még mindig jobb, mint benyelni a sérelmet. Sajnos az sem óvas meg az ember teljesen, de mégsem roncsolódik akkor az ember azzal a gyorsasággal, mint amikor nem szól rá.
ápr. 26. 08:35
15/21 anonim válasza:
Javitás: ... Sajnos az sem *óvja* meg az embert teljesen ...
ápr. 26. 08:36
16/21 anonim válasza:
Onnanstól kezdve nekem nem lenne anyám, csak egy nő, aki megszült.
ápr. 26. 11:03
17/21 anonim válasza:
Egyszer mindenki meghal. Még ő is... Bár egyelőre sovány vigasz...
ápr. 26. 11:07
18/21 anonim válasza:
Ne vedd magadra, anyadnak indulatkezelesi problemai vannak. Diakmunkazz, tanulj tovabb, probalj meg fuggetlenedni tole. Ha el tudsz koltozni, tedd meg es ritkitsd a kapcsolatot vele. Hidd el, jot fog tenni. Akkor majs azzal fog piszkálni, miert hanyagolod el. Es ne hagyd, hogy ujra manipulaljon, mert ujbol le fog teged huzni. Attol, hogy anyad, nem a labtorloje vagy, akibe beletaposhat, akit banthat, egy fuggetlen ember vagy erzesekkel. Kicsit meg kell kemenyedned, ne sirj elotte, mert folenyben erzi magat. Egyik fuleden be, masikon ki. Lehet erdemes lenne majd pszichologushoz is menned kesobb, aki segit majd feldolgozni.
ápr. 26. 11:51
19/21 anonim válasza:
Ó, szegénykém, ez borzalmas lehet!
Én minél kevésbé érintkeznék vele, aztán ahogy lehet, elköltöznék tőle. Utána, ha úgy érzed, hogy nem múlt el a hatása, akkor pszichoterápia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!