Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hazaköltöznél, hogy segítsd a...

Hazaköltöznél, hogy segítsd a szüleidet, ha a palyadon el tudsz helyezkedni?

Figyelt kérdés
ápr. 20. 19:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

#9 Oké, de ha nem jársz be arra a szaros munkára, hogyan támogatod anyagilag mondjuk? Főleg ha azon a környéken, ahol ő lakik, alig akad valami. Ha pedig találsz munkát, minimálbéren leszel...

Abból pedig megint csak nem tudsz anyagi segítséget nyújtani.

Maradok a jelenlegi helyemen és rendszeresen látogatom + anyagilag is támogatom + magamra is jut.

(Mondjuk én pont nem tartozom ebbe a körbe, de ez más téma)

ápr. 20. 20:51
 12/28 anonim ***** válasza:
85%

9.

Okés, de szeretetből nem tudsz fizetni rezsit, meg a boltban az ennivalót.

ápr. 20. 21:05
 13/28 anonim ***** válasza:
79%
nem.
ápr. 20. 21:56
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem
ápr. 20. 23:04
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
Nem! Anyám jöhetne hozzám (együtt vannak), de apám nem érdekel.
ápr. 20. 23:30
 16/28 anonim ***** válasza:
19%
11, a kérdésből sehol nem jött ki, hogy hol lenne helyileg. De keresnék mást, max. Meg ezért kérdeztem, hogy mi a probléma igazából? Mert nagyon nem mindegy. A mamám élete végén ejjeles után mentem őt ápolni, pihenés nélkül...
ápr. 21. 07:04
 17/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Elég volt azt a 20+ évet elviselni velük 1 fedél alatt, örültem, hogy leléphettem, nemhogy majd visszamegyek
ápr. 21. 07:35
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Fizetném neki az öregek otthonát, vagy a házi ápolót. De az életemet nem adnám fel. Nem azért, mert ő nem fontos, hanem mert ő leélte már az életét, én pedig a közepén vagyok. Nem sokára kisbabánk lesz a férjemmel. Nekem ők a legfontosabbak. Szerencsére a mi szüleink megértik ezt...
ápr. 21. 07:52
 19/28 anonim ***** válasza:
34%

Otthonba dugni?

[link]

ápr. 21. 08:07
 20/28 anonim ***** válasza:
80%
Én biztos nem. Amióta nemsikerült az egyetem, elmentem kalauznak a MÁVhoz a szüleim utálnak, minden nap elmondják mekkora szégyen vagyok. Ők nagymenő mérnököt akartak, nettó 600ezres fizetésért, most kalauzként még 300 nettót se keresek meg.
ápr. 21. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!