Anyukám kiakar rakni hazulról, sőt ki akar tagadni, mert fiúm van? (Meleg kérdés!)
18 éves vagyok, utolsó éves gimnazista, hamarosan itt az érettségi. Múlthéten összejöttem a szerelmemmel, aki egy nagyon kedves odaadó fiú. Ezt kiraktam Facebookra, kapcsolati státuszhoz, valamint instagram bioba. Profilképnek beállítottam azt, ahol átkaroljuk egymást, és nem azért mert mások arcába toljuk, csak így akarom képviselni azt, hogy szeretem.
Nos, a bátyám elmondta anyukámnak, aki amúgy a Mi Hazánk Mozgalom aktivistája, így emiatt eleve vitás a kapcsolatunk, ő eddig tudta, hogy meleg vagyok, de úgy reagálta le, hogy "majd kinövöd" vagy "megesik, mai világba mindenki mond miatt, de közben nem az".
Tegnap leültünk beszélgetni, én, anya, bátyám, és anyám leszögezte, ha nem szedem le social médiás platformokról ezt az egészet, és nem szakítok vele vasárnapig, hétfőre összeszedi a cuccaimat, és mehetek apámhoz.
Nem tudom mit tegyek, ezt a páromnak se mondtam el, és egyszerűen tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!