Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám kiakar rakni hazulról,...

Anyukám kiakar rakni hazulról, sőt ki akar tagadni, mert fiúm van? (Meleg kérdés!)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, utolsó éves gimnazista, hamarosan itt az érettségi. Múlthéten összejöttem a szerelmemmel, aki egy nagyon kedves odaadó fiú. Ezt kiraktam Facebookra, kapcsolati státuszhoz, valamint instagram bioba. Profilképnek beállítottam azt, ahol átkaroljuk egymást, és nem azért mert mások arcába toljuk, csak így akarom képviselni azt, hogy szeretem.

Nos, a bátyám elmondta anyukámnak, aki amúgy a Mi Hazánk Mozgalom aktivistája, így emiatt eleve vitás a kapcsolatunk, ő eddig tudta, hogy meleg vagyok, de úgy reagálta le, hogy "majd kinövöd" vagy "megesik, mai világba mindenki mond miatt, de közben nem az".

Tegnap leültünk beszélgetni, én, anya, bátyám, és anyám leszögezte, ha nem szedem le social médiás platformokról ezt az egészet, és nem szakítok vele vasárnapig, hétfőre összeszedi a cuccaimat, és mehetek apámhoz.

Nem tudom mit tegyek, ezt a páromnak se mondtam el, és egyszerűen tanácstalan vagyok.

ápr. 18. 18:05
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Mik a fejlemények?
aug. 20. 22:44
 32/37 anonim ***** válasza:
Aztán az ilyen szülő nyavalyog időnként
szept. 18. 14:18
 33/37 anonim ***** válasza:
Most éppen nem a szülő nyavalyog, hanem az "öntudatos, felnőtt" gyereke sz.rta össze magát, hogy mi lesz, ha az anyja tényleg kivágja otthonról azért, mert szembement az elvárásaival. Kérdező! Most megmutathatod, hogy anyád nélkül is boldogulsz az életben.
szept. 18. 14:43
 34/37 anonim ***** válasza:
Aztán az ilyen szülő nyavalyog idősen hogy a gyerekei rá sem nyitják át ajtót és egy pohár vizet nem kap tőlük.
szept. 18. 19:29
 35/37 anonim ***** válasza:
Azért, hogy a szülő esetleg majd kapjon egy pohár hideg vizet a gyerekétől, nem érdemes minden elvét feladni, és szembemenni korábbi önmagával, de nem is lehet.
szept. 18. 19:34
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ilyen szülő igazán lefoshatná a saját bokáját és szégyellhetné magét, hogy nem a gyerekét szereti, hanem egy képet, amit ráprojektált. Olyan dologért bántja a gyerekét, amiről az nem is tehet. Ez minden, csak nem feltétel nélküli szeretet.
szept. 18. 19:54
 37/37 anonim ***** válasza:
Ez a feltétel nélküli szeretet egy nagy marhaság. Annyi feltétele biztos mindig van, hogy a szeretett személy ne ártson annak aki szereti őt, de lehetőleg viszonozza is a szeretetet. Különben elmúlik a szeretet.
szept. 18. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!