Anyukám kiakar rakni hazulról, sőt ki akar tagadni, mert fiúm van? (Meleg kérdés!)
18 éves vagyok, utolsó éves gimnazista, hamarosan itt az érettségi. Múlthéten összejöttem a szerelmemmel, aki egy nagyon kedves odaadó fiú. Ezt kiraktam Facebookra, kapcsolati státuszhoz, valamint instagram bioba. Profilképnek beállítottam azt, ahol átkaroljuk egymást, és nem azért mert mások arcába toljuk, csak így akarom képviselni azt, hogy szeretem.
Nos, a bátyám elmondta anyukámnak, aki amúgy a Mi Hazánk Mozgalom aktivistája, így emiatt eleve vitás a kapcsolatunk, ő eddig tudta, hogy meleg vagyok, de úgy reagálta le, hogy "majd kinövöd" vagy "megesik, mai világba mindenki mond miatt, de közben nem az".
Tegnap leültünk beszélgetni, én, anya, bátyám, és anyám leszögezte, ha nem szedem le social médiás platformokról ezt az egészet, és nem szakítok vele vasárnapig, hétfőre összeszedi a cuccaimat, és mehetek apámhoz.
Nem tudom mit tegyek, ezt a páromnak se mondtam el, és egyszerűen tanácstalan vagyok.
Egyhetes -bármilyen- kapcsolatot minek kell ország-világ tudtára adni, az nekem rejtély. A szülőnek semmi köze a gyereke szerelmi életéhez, de ezek szerint mégis van: teljesen szembementél anyáddal, és az elveivel, mindezt -eltartott gyerekként- nyilvánosságra is hoztad. Gratulálok! Tévedés azt hinni -hiába írták többen is-, hogy egyetemi éveid alatt anyádnak fizetni kell a gyerektartást. Elég arra hivatkoznia, hogy csak a saját létfenntartására elég a jövedelme, és már nem is kell tartásdíjat fizetni a nagykorú gyereke után.
Ha az volt a célod, hogy anyáddal konfrontálódj, az sikerült. Az egy hetes szerelem, meg lehet, hogy egy-két hónapig sem fog tartani, hiszen jóformán nem is ismeritek egymást.
.
Melegpropagandát, illetve a túlzásba vitt nyugati gender marhaságokat én is elítélem. Ez már az emberi hülyeség megnyilvánulása.
De az viszont csak evolúciós jelenség, hogy születnek férfiak, születnek nők és valakik a kettő között.
Ezzel nincs mit tenni, aki a terveknek megfelelően született, az örüljön szerintem, hogy vagy nő, vagy férfi. (Mint ahogy én is elégedett vagyok az utóbbival.)
Egyik barátnőm 32 éves fiánál jött rá, hogy az a fiúkat szereti, amikor meglátott egy randilevelezést a laptopján (nem ért a számítógéphez, csak megmozdult az egér).
Pár napig ez volt a mantra, míg belenyugodott, hogy attól még az ő fia, ennyi volt csak.
Vallásos bla bla, múltbéli csökevény, hogy természetellenes dolog, de mint említettem, az evolúció működésében, logikájában benne van, tehát így tekintve a földi élet természetes velejárója.
Aki ezt nem érti, nem okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!