Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám kiakar rakni hazulról,...

Anyukám kiakar rakni hazulról, sőt ki akar tagadni, mert fiúm van? (Meleg kérdés!)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, utolsó éves gimnazista, hamarosan itt az érettségi. Múlthéten összejöttem a szerelmemmel, aki egy nagyon kedves odaadó fiú. Ezt kiraktam Facebookra, kapcsolati státuszhoz, valamint instagram bioba. Profilképnek beállítottam azt, ahol átkaroljuk egymást, és nem azért mert mások arcába toljuk, csak így akarom képviselni azt, hogy szeretem.

Nos, a bátyám elmondta anyukámnak, aki amúgy a Mi Hazánk Mozgalom aktivistája, így emiatt eleve vitás a kapcsolatunk, ő eddig tudta, hogy meleg vagyok, de úgy reagálta le, hogy "majd kinövöd" vagy "megesik, mai világba mindenki mond miatt, de közben nem az".

Tegnap leültünk beszélgetni, én, anya, bátyám, és anyám leszögezte, ha nem szedem le social médiás platformokról ezt az egészet, és nem szakítok vele vasárnapig, hétfőre összeszedi a cuccaimat, és mehetek apámhoz.

Nem tudom mit tegyek, ezt a páromnak se mondtam el, és egyszerűen tanácstalan vagyok.

ápr. 18. 18:05
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
32%

most megkérdezhetném, hogy anyádtól függve, melegként, szélsőjobbos családban minek kellett neked szívózni, de értem hogy nagyon kellett. olyan szerelmes lettél hogy kiment a fejedből hogy homofób a család, vagy megártott valami romantikus redditposzt arról, hogy anyuci-apuci meggondolta magát amikor kiderült hogy a saját kölyök is meleg? menjél apádhoz, ha a párod még nem nagykorú vagy nem fogad be. most mit lehet erre mondani? jövőben remélhetőleg elkezded használni a józan eszedet.

25/queer/a családjának fogalma sincs.

ápr. 18. 20:58
 12/37 anonim ***** válasza:
64%

Ne haragudj, de egy alig egyhetes kapcsolatot miért kell bárhova is kirakni? Pláne ha előre tudod, hogy ezt anyád nem viseli el?

Nem ártana előre gondolkozni néha. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet olyan párod, amilyenre vágysz, de nem így kell anyád tudomására hozni.

ápr. 18. 21:11
 13/37 anonim ***** válasza:
62%
2-es jókat írsz, de olyan gáz ez a magázás. 18 éves a kérdező, könyörgöm.
ápr. 18. 21:31
 14/37 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk az, hogy valaki megmondja, hogy mit rakhat ki felnőttként magáról, már-már a, személyi szabadság korlátozását súrolja!

Nem is tudom mi jár egy ilyen anya fejében.

Ha kirakta, már mindenkinek leesett, ott Bivalybasznádon, ahol élnek, hogy a gyereke más.

Ezen már az se változtat, ha leszedi a képeket, stb. .

Amúgy minden csoda 3 napig tart.

Durva, hogy vannak ilyen buta emberek még, fiatalok, mint a kérdező testvére, aki azt hiszi majd, ez változik, mert hát gondolom ez lenne a lényege a leszedésnek is, ha Mari néni megkérdezi, elmondják, hogy, mégse meleg, meggondolta magát.

Nonszensz:)

De hát nem is csoda, a Mihazánk szavazói a legostobább társadalmi rétegből kerülnek ki.

ápr. 18. 22:55
 15/37 anonim ***** válasza:
52%

Nem rakható ki csak úgy, ott él életvitelszerűen, lakcímkártyával tudja igazolni. Hosszasabb dolog lesz ez a kirakás.

Tudod, ha ennyire szembemész a családod értékeivel, hitelteleníted anyádat. Más probléma ezzel nincs. De akkor vállald a következményeket, légy felnőtt. Költözz el. Mondjuk a pasidhoz, apádhoz.

ápr. 19. 07:09
 16/37 anonim ***** válasza:
58%
#8 Van olyan ismerősöm akit kirakott az apja, full egyedül él (végzősök vagyunk, 18 évesek)
ápr. 19. 07:39
 17/37 anonim ***** válasza:
63%
Az olyan szülőt, aki nem feltétel nélkül szereti a gyerekét, hanem csak a ráprojektált saját vágyait szereti a gyerekében, azt gyomron vágnám egy fagyott libával, hogy betérdel.
ápr. 19. 07:51
 18/37 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

13. Nem életkor kérdése.

- A névtelen, illetve csak beceneves felületeken már az internet kezdete óta mindenki tegezi egymást, kortól függetlenül. Pláne, kezdetben még olyan kicsi volt a közösség, hogy ismerték is egymást.

Magyarország legelső fórumának mai felületén a magázás még a szabályzatban is megemlített, miszerint nem támogatott.

- Csak később jelentek meg a nevesített (személyhez köthető) közösségi oldalak, ahol már érdekesebb lenne az ember főnökét, bizonyos rokonait, idegeneket stb. csak úgy letegezni.

- Ez az oldal nyilván névtelen, saját nickem csak olyan trollok miatt született, akik szakmai témákban szemtelenkedtek (méltatlanul), emiatt egyszer berágtam és így vágtam vissza.

ápr. 19. 08:01
 19/37 anonim ***** válasza:
78%
Mondd neki, hogy oke, mesz az apadhoz, de ne felejtse el a gyerektartast is fizetni neki, mert az addig jar, amig tanulsz. Hiaba multal el 18, ha tovabbtanulsz, akkor is kell neki :)
ápr. 19. 10:40
 20/37 anonim ***** válasza:
65%
Az ilyen szülők szokták az utolsó éveiket vagy évtizedeiket egyedül tölteni és ríni karácsonykor, hogy mindenki szarik a pofájukba?
ápr. 19. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!