Mi a véleményetek a munkamegszállott szülőkről?
Hogy mi a bánatnak csinál gyereket, ha munkafüggő.
(Nem, aki kényszerből dolgozik sokat, nem tartozik ide.)
Szüleim szó szerint munkafüggők, szerencsére nem kényszerből. Egész eddigi életemet jó körülmények között éltem, viszont a szüleim konkrétan csak a munkáról tudnak beszélni. Annak élnek, hogy minél több életet megmentsenek. Ez egy nagyon szép dolog, ne legyen félreértés, de közben végig ott voltam én...
Sokszor le lettem "passzolva" rokonokhoz, barátokhoz...
Amint elkezdtem a gimit, rájöttem, hogy nem is olyan rossz dolog, ha szabad vagyok kicsit :)
De addig sokszor úgy éreztem, csak egy teher vagyok nekik
17L
Nem kell gyereket vállalni annak, aki munkamániás, mert a gyerek csak annyit lát, hogy apa-anya (mindegy, melyik fél) még este kilenckor is dolgozik, és két szón kívül nem beszéltünk semmit.
Nálunk apám ilyen, elmegy reggel hét, este ötkor hazaesik, eszik, és már ül a gép elé, mert még "ezt meg azt" be kell fejezni.
Sokszor hétvégén is pötyörészik. Szóval gyakorlatilag nincs apám, csak egy férfi, akivel néha váltok néhány szót, mert akkor épp "van ideje rám".
Minek az ilyennek gyerek, de komolyan? És Ő akart elsősorban - presztízsből, mert hogy a munkája neki a fontos, nem a család...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!