Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek van igaza? Kíváncsi...

Kinek van igaza? Kíváncsi vagyok a szülő és a gyerek szemszögéből is a válaszokra.

Figyelt kérdés
Örököltem, nem olyan nagy összeget,de annyit hogy épp egy pici lakást tudok venni, egy picit megpótolva..nem akartam elherdálni a pénzt,gondoltam befektetés és majd jó lesz a gyerekeimnek ( vagy bármi is történhet...betegség,stb) na ekkor lettem és a rossz anya :( a 33 éves fiam gondolata: neki abból jár, hogyhogy nem kap, stb. jelenleg nem beszélünk, mert ő van megsértődve. ( csak zárójelbe jegyzem meg, kapott egy ingatlant, amit eladott és elköltötte a pénzt, kapott egy autót az élete megindulásához ) jelenleg dolgozik, nem él párkapcsolatba ( tehát nem esküvő, vagy gyerek vagy családalapításra kell mert akkor másképp gondolnám) hanem elherdálásra.....
ápr. 10. 07:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi, hogy ilyen követelőzők lakást kapnak, aki meg szorgalmasan dolgozik, annak nem tudnak semmit adni a szüleik. Igazságtalan a világ.
ápr. 11. 10:58
 22/22 anonim ***** válasza:

21.

Pont így. Sőt még lehúznának, ha hagynám. Elképesztő. :(

Biztos ilyen, kérdező gyereke szintű semmirekellők voltunk előző életünkbe és ez a karmánk. :D

ápr. 11. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!