Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El költöztünk a kisfiammal(3...

El költöztünk a kisfiammal(3 éves) egy hónapja, és apuka azóta meg se nézte egy 5 percre sem sajnos. Szerintetek??

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azt mondja azért nem nézi meg, mert nagyon rossz így neki, hogy nem lehetünk már együtt mint egy család.

Telefonon se beszél a kisfiammal

Sokat ivott, bántalmazott, alig volt otthon velünk, sokat veszekedtunk és a gyerek ezt mindig látta.

Többször el küldött míg ott laktunk.

Most mégis úgy tesz mintha a semmiért hagytam volna el, és mintha neki lenne a legrosszabb.

De hogy lehet ilyen, hogy nem nézi meg a gyermekét?

Volt így más is?

Kereste a gyerek az apukat?

ápr. 9. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Mert a gyereke pont annyira nem érdekli amennyire te sem. Csak az ilyen úgy hazudik mint a vízfolyás. Saját züllött életét élvezi, fütyül rátok. Készülj, mikor a gyerek felnő, teletömi a fejét hazugságokkal rólad és arról, hogy miért nem "tudott" részese lenni az életének. A gyerek pedig ugyanúgy hinni fog neki ahogy te.
ápr. 10. 11:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod, hogy egy ilyen ember látogassa a gyerekedet???
ápr. 10. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nem érdekli. Sok bántalmazó a gyereket használja fel ilyenkor, hogy mégis nem-kívánt része maradjon a másik életének. A gyerekdnek nincs szüksége egy alkoholista nőverőre, inkább semmilyen apja ne legyen, mint egy ilyen, aki úgyis a maga képére formálná. Nagyszerűen fel tudod nevelni nélküle. Nyilván fájni fog neki, hogy nem érdekelte az apját, de jobban együtt fog élni ezzel, mint azzal, hogy ismeri és szereti apukát, akiről fokozatosan derül ki számára, hogy egy utolsó alak. Vagy éppen nézi, hogy akként viselkedik.
ápr. 10. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan 13. Én pl eltartottam, ivott és megcsalt, de nem tudok szabadulni tőle.
ápr. 10. 17:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az előttem lévőknek.

Örülj neki, hogy megszabadultatok ettől az embertől.

ápr. 10. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:
86%

Az még hagyján, hogy nem látogatja, de a helyedben azonnal kérvényezném a gyámhatóságnál azt is, hogy a büdös életben se láthassa többet.

Egy bántalmazó függő inkább legyen távol tőletek. Egy 3 éves kisfiúnak semmi keresnivalója ilyen ember mellett.

jún. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!