Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csúfolnak anyukám miatt. Hogy...

Csúfolnak anyukám miatt. Hogy mondjam el neki finoman?

Figyelt kérdés

Már tavaly is, de főleg idén elkezdtek az osztálytársaim csúfolni, mert anyukám duci. 110kg körül van, ami tényleg sok :( de egyébként Ő próbál tenni ellene, mióta csak az eszemet tudom küzd ezzel. Főleg azzal csúfolnak, hogy apukám aránylag vékony, és hát hogy anya meg nagy, és ocsmány dolgokat találnak ki. Tegnap sírva jöttem haza, mert volt egy lyukas óránk és a többiek azzal szórakoztak, hogy ilyen képszerkesztővel egy tehén fejére szerkesztették anyukám facebookos profilképét :( Annyira rosszul esett, még azok is nevettek, akikkel amúgy elvileg jóban vagyok. Látta tegnap anya, hogy sírtam, de azt mondtam neki, hogy az egyik lánnyal vesztem össze, nem tudom hogyan mesélhetném el neki mi volt igazából. Nem akarom megbántani, de az osztályfőnökkel hiába beszéltem már erről, és napról napra nagyobb hülyeségekkel csúfolnak, már gyűlölök suliba menni. Ma nem kellett mennem, mert rosszul aludtam és reggel is sírtam, de ezt holnap már nem fogja engedni anya, és jó lenne vele beszélgetni erről. Arra gondoltam, hogy először apának említeném meg, de tök mindegy, mert mindenképp rosszul fog esni anyának. Engem nem bánt, hogy duci, még így is szebb és igényesebb, mint sok osztálytársam vékony anyukája, de az nagyon rossz, hogy ezzel bántanak, és mindenki kinevet meg beszólogatnak pl.tesiórán, hogy tegyem oda magam, mert olyan koca leszek, mint anyukám.

Az osztálytársaimmal tudom, hogy nem tudnak mit kezdeni meg nem is azt akarom, hogy bemenjenek balhézni, csak jó lenne velük erről beszélgetni, mert más dologban is mindig ők adják a legjobb tanácsokat, csak hát félek, hogy nagyon a szivére veszi anya :(

ápr. 9. 12:35
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
9%
A Zac Efronos Megint 17 cimu 2009es filmben nagyon szepen leszereli a csufolodot. Nagyon jol bemutatja hogyan kell leszerelni ezeket, es hogy miert csinaljak(kompenzalas)
ápr. 10. 10:14
 52/57 anonim ***** válasza:
79%
Kamu, nem kamu kérdés, de a felvetés jó. Jó tanácsokat írták sokan, amit talán majd más is elolvas akinek szüksége van rá.
ápr. 10. 10:55
 53/57 anonim ***** válasza:
28%

"Elolvashatnád a korábbi válaszokat, miszerint kamu kérdés. Bár írni nem igazán tudsz, tehát valószínűleg az olvasás is nehezen megy."

Azért mert ékezet nélkül írok nálad még mindig több ész szorult belém. A látszat néha csal..

ápr. 10. 11:16
 54/57 anonim ***** válasza:
29%

Előző!

Abba inkább ne menjünk bele, hogy kinek mennyi esze van. Ékezetek és vesszők nélkül írsz, mert nincs igényed a helyesírásra.

Téma lezárva.

ui.: A szövegértés akkor sem igazán megy neked.

ápr. 10. 22:47
 55/57 anonim ***** válasza:
Honoráld a csúfolást egy jobbegyenessel.
ápr. 19. 08:42
 56/57 anonim ***** válasza:

Szia

Nem olvastam végig a sok jótanácsot, én saját tapasztalat alapján javasolnám hogy beszélj anyukáddal, mondd el neki, ő segíteni fog.

Engem is csúfoltak általános iskolában, majd közép elején is, és én nem mondtam el otthon. Pedig segítettek volna. Most 31 vagyok és a mai napig emlékszem szó szerint dolgokra, és lelkileg is eléggé megvisel. Szóval, én megbántam hogy nem mondtam el a felnőtteknek. Kérlek te ne legyél ilyen mint én!

Ja és mégvalami, az igazság az, hogy 10-15 év múlva ők mind senkik lesznek, te pedig biztos vagyok benne hogy nagy dolgokat fogsz elérni.

Akinek elmesélem manapság hogy mik történtek velem akkoriban, mindenki csak annyit kérdezett hogy na és ők hova jutottak? És te? :)

Szóval fel a fejjel! Mindig több leszel mint ők!

ápr. 30. 13:30
 57/57 anonim ***** válasza:

56!

Ez nem feltétlenül igaz.

Én jeleztem otthon sokszor.

Én voltam a hazug. 🤷🏼‍♀️

ápr. 30. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!