Miért ekkora baj a szüleimnek, hogy beléptem egy "bandába"?
Csak pár barátommal együtt zenélgetünk, semmi extra, péntek délutánonként összegyűlünk. Ritkán készül felvétel, de ennyi. A szüleim nem ismerik a barátaimat egyébként.
Én alapvetően külön élek, 1-2 havonta járok haza, de eddig péntekenként telefonáltam a szüleimmel, ez pedig így nyilván szombatra módosult. Kérdezték, hogy hogyhogy, elmondtam, miért is ne.
Azóta ki vannak akadva, hogy ez gáz, biztos azért akarták, hogy belépjek, hogy a hátam mögött kiröhögjenek, hát nekem nagyon rossz az énekhangom, hangszeren meg nem játszok. És mostanában sokszor megy a nyomasztás a szüleim részéről, hogy hagyjam már ezt a hülyeséget, ne röhögtessem ki magamat. Emiatt ritkábban beszélünk, szóval már így azon is megy az aggódás, hogy depressziós lettem amiatt, hogy röhögnek rajtam a "bandában", vagy hogy igazából csak szenvedélybeteg vagyok, mert hát ugye nem ismerik a barátaim.
Ilyesmiről szó sincs, csak nincs kedvem az érzelmi lehúzáshoz. Tény, hogy nincs a legjobb hangom, de nem förtelmes, mint ahogy a szüleim beállítják, arra bőven jó, hogy haveri körrel, komolyan nem gondolt bandában háttérénekes legyen valaki csak úgy közös funból. Senki sem profi közülünk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
A gyerekvállalósban meg éppen dj lennél...
Nem hiszek a véletlenekben.
Manapság, ha valakinek nem a legjobb a hangja és úgy énekel, nagyobb szégyen, mintha a testéből élne.
Komolyan nem tudom, hogy ez miért van.
"Én alapvetően külön élek, 1-2 havonta járok haza"
Akkor meg mi a probléma? Vagy az ALAPVETŐEN külön élés valami olyasmit takar, hogy egyáltalán nem sikerült még önállósodnod, meg egyedül ellátni magad, és ezért ennyire fontos, hogy megfelelj a szüleidnek? Ha nem ez a helyzet, akkor meg mit foglalkozol vele, hogy baj e nekik, amit csinálsz? Külön életed van már, amit önállóan kell építened.
Mert hülyék. Ennyi. Kimondom helyetted, nekem szabad.
Sajnos sok ilyen irányításmániás szülő van.
Nem kell foglalkozni velük, meghallgatod őket tiszteletből és kész, mellette zenélsz, mert ezt szereted csinálni. Majd megszokják a helyzetet és abbahagyják a b**tatást. Veszekedni sem érdemes ilyen miatt.
Kérdező, ha ez vigasztal, akkor tele van a piac olyanokkal, akiknek pocsék a hangja, mégis nagyon király karrierjük van, mert a közízlés a béka popsija alatt leledzik. Nézd meg a csávót a füves dagadák spanjával, meg a három teli arénájával. A számai semmiről sem szólnak, herélt macska hangján nyávog valami török népzene alapra és döglenek érte a kislányok meg a basic emberek. Persze tudom irigy vagyok rá meg nincs ízlésem meg öreg vagyok, bla bla bla.
Manapság a szar is to let meg for sale, a zenei/színészi karriert pedig feltupírozza a stylist meg a social media. Kinek kell tehetség meg szorgalom, amikor a népek megelégednek a magasra pancsolt nyállal? Ha eléggé felpancsolják, összekeverheted a tejszínhabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!