Mit szólnátok ahhoz ha a 22 éves lányotok egy 45 éves férfiba szeretne bele és egyik napról a másikra hozzá is költözne?
Én is jóval idősebb párral rendelkezem. Nem is hagytam volna, hogy beleszóljanak. Nem érdekből vagyok vele.
Az a döbbenetes, hogy egy 22 éves embert a szülője korlátozni akar. Nem kiskorú már.
Szánalmas vén hülye, egy ilyen fiatalhoz.
Meg röhejes is. Az ennyi idős pasik, már bőven tolják a merevítő tablettákat, csak az ostoba nők hiszik, hogy tőlik akkora kanok :D
Persze-persze, tudjuk itt minden ennyi idős pali és minden ennyi idős pali nője, egy non-stop vídiaként működő szerszámmal él, de a valóság sajnos nem ez. :D
16.
Ezt benézted, mert tökéletesen tisztában vagyok a biológiával, az anatómiával és a fiziólogiával.
A férfiak ezt egymást közt alaposan kibeszélik és segítik is a cuccal egymást, persze a nőknek nem mondanak semmit. :D
Ne legyél naív...
15.
13 és 16 vagyok, szerencsére saját tapasztalat hogy oltári nagy baromság amit írsz. Értem hogy savanyú a szőlő, de attól még hogy neked van egy bizonyos problémád a többség nem küzd ezzel... :)
Engem majdnem kitagadtak emiatt. Teljesen elmebeteg dolognak tartom azóta is hogy felnőtt embernek a döntését nem képesek elfogadni. Pedig teljesen normalis, kutató orvos volt az alany egyébként. Együtt voltunk jópár évig. Anyámék húzásai miatt az egyetemet sem tudtam elvégezni annyira tönkreb**szták az életem.
Nos hogy mit tennék ilyen esetben? Azóta már vannak gyerekeim, és mivel tapasztalatom is ebben, szépen leülnek a gyerekemnek elmesélni hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egy ilyen kapcsolatnak, hogy legyen vele tisztába, utána hagynám hogy csinálja azt amit jónak lát.
Nem érted.
Ez nem az én problémám, hanem az andropauzás és/vagy merevedési gondokkal küzdőké.
Hiába ellenkezel, lehet te nem vagy beavatva a témába, vagy kamuzol, de a "merevítők" reneszánszukat élik. :D
Amúgy jó nagy merítési tapasztalatod van. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!