Visszaköltözhetek még anyámhoz?
Anyámmal sokat veszekedtünk, túl szigorú volt parancsolni akart mindenben, viszont apám engedékenyebb, jobb fej volt, ezért 2 hónappal ezelőtt ott hagytam anyámat és apámékhoz költöztem.
De itt meg csak az első pár nap volt jó. Apámnak van egy élettársa, aki nagyon buta, szerintem enyhén gyengeelméjű is a nő,nehézfelfogású, dadogós. Azt tudtam,eddig is, hogy szoktak inni,de azt hittem csak akkor hogyha buliznak. De minden reggel úgy kezdődik, hogy apám megy a boltba, hozza a sört és a nő lassan egész nap sörözget. Úgy heti 2-szer be s szoktak rúgni.De sörözni minden nap. Van, hogy délutánra már a fejébe száll a sör és a hülyeségeit kell egész nap hallgatni, fennhangon sírva kiabál, hogy ő hány gyereket nevelt fel meg mennyit szenvedet és hasonlók. Főzni nem nagyon főz, ilyen délután 4kor szokott készételeket melelgíteni, rendes kaját nem csinál, egész nap alig vannitthon kaja, de őt nem is érdekli, mert csak sörözik,cigizik.
A szomszédokkal állandóan balhézik, beléjük köt, elég ha a gyerekek átrúgják a labdát a mi udvarunkra már áll ki az udvarra veszekedni velük. Haverjaimat már szégyellem áthívni, mert nekik is van, hogy beszólogat. Ha részeg és összeveszik apámmal mindig azt vágja a fejéhez, hogy neki 5 gyereke van és egy sincs itt, apám gyereke (azaza én meg itt vagyok és tartanak amíg anyám kůrválkodik). Aztán józanon ezekre nem emlékszik, de ha kijózanodik és apám mondja neki, hogy kérjen bocsánatot, mert hallottam amiket mondott részegen, akkor 2-3 óra hosszat fennhangon sírva,dadogva magyarázza, hogy ő enm akart nekem semmi rosszat, annak örül,hogy eljöttem végre anyámtól. Ha jövök a suliból van hogy félrészegen kijön a busz elé és mindenki rajtam röhög. Mosni vagy 2 hétbe egyszer ha mos, mióta itt vagyok magamra mosok,takarítok.
Most a húsvét miatt 2 álló napig ittak mindketten.
Úgyhogy nagyon nem jó nekem itt,ettől sokkal jobb volt otthon anyával. De miután elköltöztem tőle anya felmondta az albérletet amiben laktunk és az új párjához költözött, ott lakik jelenleg. Úgyhogy csak úgy tudok visszamenni anyához, ha én is odaköltözöm a párjához. De nem tudom, hogy megengednék-e. Szerintetek kérdezzem meg őket?
16/F
27, 16 éves kortól lehet diákmunkázni, probléma megoldva :-)
18as igaz a kérdező mehet intézetbe is. Hiszen ha olyan szemét az anyja és rossz neki ott akkor nekem pofám nem lenne visszamenni szenvedni:-) Maradnék imádott engedékeny apámnál. És szerencsére a kérdező anyja is mondhatja itt van vigyétek, neki nem kellettem nekem meg nem kell. Végre 16 éve után boldog lehetne, nyugalomban élhetne kéne a fenének a kérdező púpnak egy ilyen elköltözés után.
Ha meg a törvény visszakényszeríti, alhat a konyhában napi 4-5 órát tanul ház körül 2-3 órát segít, ruhát turkálóból legolcsóbb, étel napi egy főtt étel tojok rá ha utálja, hétvégén a kis fenekén vagy megy dolgozni 18 évesen meg puszi pacsi viszlát. Kéne a fenének egy ilyen hálátlan kölyök aki csak tönkreteszi az ember életét.
Jesszus milyen kommentek vannak, agyam eldobom.
Kérdező! Hívd fel anyukádat, hogy beszélni szeretnél vele, találkozzatok valahol.
Kérj tőle bocsánatot, mond el, hogy milyen az életed apádnál.
Ő az anyád, ha normális szülő, akkor simán hazaköltözhetsz, ha problémás akkor kérd meg, hogy segítsen elintézni a kolit és csak hétvégente húznád meg magad náluk.
Az én gyerekeim bármikor haza akarnának költözni, nem is kellene engedélyt kérniük. Az ajtó mindig nyitva előttük. A kulcsokat sem kértük vissza.
37!
De anyuka elkoltpzott, felmondta az albérletet, ahol addig éltek és most a párjával el. Nem, az nem a gyerek otthona.
A kérdező csak panaszkodni tud mindkét szülőre. Hiába megy vissza az anyjához,előbb utóbb kibukik a múlt,ami miatt eljött onnan.
Ha egyik sem jó,keress egy lakótársat,és menj diákmunkázni. Egy szobát már tudnál vállalni.Igaz rámenne a hétvégéd,meg pár óra a hétköznapból is,de akkor seni nem fog beleszólni az életedbe. Valamit valamiért. Az viszont biztos,ha anyád vissza is fogadna,mostantól még szigorúbb lenne veled,mivel már nem csak neki,de a párjának is meg kellene felelned.
Én is elköltöztem anno a lakásunkból - igaz, vártam, néhány hónapot, biztos marad-e a gyerek az apjánál - kiadtam a lakást albérletbe és elköltöztem a most már férjemmel az ő városában albérletbe.
Nem ez a fiam otthona. Ettől függetlenül ideköltözött nyilván, amikor elhoztam az apjától. Még jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!