Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Visszaköltözhetek még anyámhoz?

Visszaköltözhetek még anyámhoz?

Figyelt kérdés

Anyámmal sokat veszekedtünk, túl szigorú volt parancsolni akart mindenben, viszont apám engedékenyebb, jobb fej volt, ezért 2 hónappal ezelőtt ott hagytam anyámat és apámékhoz költöztem.

De itt meg csak az első pár nap volt jó. Apámnak van egy élettársa, aki nagyon buta, szerintem enyhén gyengeelméjű is a nő,nehézfelfogású, dadogós. Azt tudtam,eddig is, hogy szoktak inni,de azt hittem csak akkor hogyha buliznak. De minden reggel úgy kezdődik, hogy apám megy a boltba, hozza a sört és a nő lassan egész nap sörözget. Úgy heti 2-szer be s szoktak rúgni.De sörözni minden nap. Van, hogy délutánra már a fejébe száll a sör és a hülyeségeit kell egész nap hallgatni, fennhangon sírva kiabál, hogy ő hány gyereket nevelt fel meg mennyit szenvedet és hasonlók. Főzni nem nagyon főz, ilyen délután 4kor szokott készételeket melelgíteni, rendes kaját nem csinál, egész nap alig vannitthon kaja, de őt nem is érdekli, mert csak sörözik,cigizik.

A szomszédokkal állandóan balhézik, beléjük köt, elég ha a gyerekek átrúgják a labdát a mi udvarunkra már áll ki az udvarra veszekedni velük. Haverjaimat már szégyellem áthívni, mert nekik is van, hogy beszólogat. Ha részeg és összeveszik apámmal mindig azt vágja a fejéhez, hogy neki 5 gyereke van és egy sincs itt, apám gyereke (azaza én meg itt vagyok és tartanak amíg anyám kůrválkodik). Aztán józanon ezekre nem emlékszik, de ha kijózanodik és apám mondja neki, hogy kérjen bocsánatot, mert hallottam amiket mondott részegen, akkor 2-3 óra hosszat fennhangon sírva,dadogva magyarázza, hogy ő enm akart nekem semmi rosszat, annak örül,hogy eljöttem végre anyámtól. Ha jövök a suliból van hogy félrészegen kijön a busz elé és mindenki rajtam röhög. Mosni vagy 2 hétbe egyszer ha mos, mióta itt vagyok magamra mosok,takarítok.

Most a húsvét miatt 2 álló napig ittak mindketten.

Úgyhogy nagyon nem jó nekem itt,ettől sokkal jobb volt otthon anyával. De miután elköltöztem tőle anya felmondta az albérletet amiben laktunk és az új párjához költözött, ott lakik jelenleg. Úgyhogy csak úgy tudok visszamenni anyához, ha én is odaköltözöm a párjához. De nem tudom, hogy megengednék-e. Szerintetek kérdezzem meg őket?

16/F

ápr. 2. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, nincs kaja? Ellakatolják előled a hűtőt és a konyhát? Nem engedik hogy főzz?
ápr. 2. 14:01
 22/86 anonim ***** válasza:
27%
Kib*ott család ez! Az anyja is! Sietett felmondani az albérletét, ahelyett, hogy megvárta volna, mi lesz a fiával. Nincs olyan, hogy nem fogad vissza, mivel kiskorú vagy, nincs ilyen választása. De hogy neked milyen lesz ott nemkívánt harmadikként ... Az iskolának nincs kollégiuma? Beszélj anyáddal és az iskolaigazgatóval vagy helyettessel, gyerekvédelmis tanárral, ha van.
ápr. 2. 14:04
 23/86 A kérdező kommentje:
Van,hogy nincs semmi a hűtőbe még szendvicsnek való se, és a nő csak azt mondja majd apám hazafelé jövet bemegy a boltba és hoz valamit. Meg van, hogy kenyér van, de semmi feltét nincs rá. Őket nem érdekli, ők csak este szoktak enni.
ápr. 2. 14:06
 24/86 anonim ***** válasza:
22%
22es a fia meg sietett elköltözni az első nehézségnél:-D és de van választása, az apa is ugyan olyan szülő így a kérdező nyugodtan maradhat ott, ahova költözni akart, anyukának meg lehet békés, nyugodt élete a szerelmével. Gondolom nem ő kényszerítette költözésre a kérdezőt, így nyugodtan maradhat apunál a kis fenekén.
ápr. 2. 14:07
 25/86 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező, neked nincs nyitva bolt? Neked is ugyan annyiba kerül megállni és bevásárolni 26 évesen diákmunkázhatsz is.
ápr. 2. 14:08
 26/86 anonim ***** válasza:
34%

22!

Miert kellett volna megvarnia? Nyilván nem egy nap alatt dontotte el Pistike, hogy apuval akar élni. Neked van gyereked? Milyen érzés szerinted, ha azt mondja, nem akarok veled élni, mert apu/anyu jobb? Hát ha annyira jó, akkor élvezze.

ápr. 2. 14:08
 27/86 anonim ***** válasza:
100%
16 éves és iskolás, nem 26, nincs jövedelme.
ápr. 2. 14:11
 28/86 anonim ***** válasza:
82%
A felnőtt azért felnőtt, hogy több esze legyen, mint egy kamasznak. Ha elváltak, a bíróság az anyának ítélte. Ha nem váltak el, akkor mindkét szülő felelős az ellátásáért. Nincs olyan választás, hogy nem, mert büntetendő. Az anya se hagyhatja az apjára ellátatlanul.
ápr. 2. 14:11
 29/86 anonim ***** válasza:
100%

28!

16 évesen már eldontheti, hol akar élni. Ehhez nem kell alapesetben a szülők beleegyezése se, a gyamhivatal engedélye kell csak. Kivétel, ha a két szülő egymás között megallapodik, ahogy itt történt.

ápr. 2. 14:15
 30/86 A kérdező kommentje:
És miből menjek a boltba? Egyszer kértem pénzt kajára, a nő adott egy 500-ast, mire apám hazajött már jócskán leitta magát és neki támadt apámnak, hogy én rajta követelem a pénzt, és hogy ő nem köteles velem, mert anyám helyett szenved velem. Igaz, hogy reggelre mikor apa mondta neki, hogy miket mondott előttem már azzsl keltett,hogy menjük a boltba vesz nekem csokit. De az is totál ciki volt ott mindeki előtt fennhangon mondta válasszak magamnak csokit megveszi, meg vesz nekem nyalókát,rágót...mint óvodás hülye gyerekkel tiszta szégyen volt😨🤢
ápr. 2. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!