Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haldokló embernek, édesanyának...

Haldokló embernek, édesanyának mit érdemes mondani?

Figyelt kérdés
Nem mondták neki, hogy halálán van, de sejti, mert nagyon rosszul van , kórházban. Látogatáskor mit lehet mondani, ami segít neki? Miről beszéljek neki? Lehet még hetekig így lesz, csak fekszik és szenved.

2024. ápr. 2. 10:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
29%
29 es igyekezz es ha lehet szamolj be nekunk milyen ott fent vagy lent.
jan. 6. 07:01
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

31# nekem nem kell, mások már leírtak a beszámolót. Van egy csomó belőle.

Valaszthatsz közülük, nekem már nem szükséges.

Tudom gúnyolodni akartál de nem jött össze, mert van már erről, de ha nem hiszel nekem tök mindegy, természetesen jogod van hozzá.

Csak szóltam hatha masnak segítek a valaszommal

jan. 6. 09:09
 33/33 anonim ***** válasza:
29%
nem gunyolodtam(31 es vagyok) egyszeruen nem hiszek ebben. en ketszer voltam a klinikai halal allapotaban egyszer 3 percig egyszer 2 percig az ujraelesztes elott. egyik esetben sem lattam vagy hallottam semmit, mindket alkalommal az orvosoktol tudtam meg hogy mutet kozben leallt a szivem. en is olvastam ilyen beszamolokat egyszeruen hazugasagnak es szenzacio hajszolasnak tartom , masok szandekos megtevesztesenek.
jan. 12. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!