Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszul vagyok apa új párjától...

Rosszul vagyok apa új párjától, úgy érzem, hogy ki akar túrni?

Figyelt kérdés

Anyukám már régen elhunyt, apukám 11 éves koromtól kezdve egyedül nevelt. Nagyon szoros a kapcsolatunk.

Kb 4 éve ismerkedett meg a párjával. Örültem is neki, hiszen nagyon régóta egyedül volt. A hölgy is először jól fogadott, kedves volt. Mondtam is, hogy itt nem is lesz semmi gond.

Aztán kb 8 hónapja mióta össze költöztek apuval, na azóta rendkívül bunkó. Volt, hogy hívtam aput, hogy beugrok a gyerekekkel, hallottam, hogy a háttérben puffog, hogy ő nem kíváncsi ránk.

Hozzáteszem ha megyünk neki semmi dolga nincs velünk. Mert én kiszolgálom magunkat, másrészt apu főz stb. A párjának kvázi nincs dolga velünk. Ha apu szeretné, hogy ott aludjanak az unokák már azért is megy a pofa vágás, hogy neki ehhez nincs kedve.

Apu is már panaszkodott rá, én is mondtam neki, hogy ez így nem jó. Üljünk le együtt és beszéljünk erről. De tudom, hogy minden egyes ilyen alkalommal veszekszik apuval, apu minket véd és őrlődik. Látom apun, hogy szereti őt és örül, hogy végre nincs egyedül. De ez így borzasztó helyzet. Teljesen azt érzem, hogy ki akar túrni apa mellől és mióta oda költözött azóta ilyen undok.

márc. 28. 14:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/127 anonim ***** válasza:
51%

Bocs, miért kellene a kérdezőnek meg a gyerekeknek NEM járni a nagyapjukhoz, mert az új nő egy kretén?

Ott él, oké, és? Akkor innentől kezdve csak lakáson kívül lássák egymást a nagyszülő-unoka?

Hogyne - telán a nő megtanulhatna alkalmazkodni máshoz és kibírni azt a max 2-3 órát kétheti egyszer, HA már olyan pasit választott, akinek vannak unokái.

márc. 29. 08:32
 112/127 anonim ***** válasza:
43%
Nos, korábban kommenteltem, hogy a kerdező lehetne befogadóbb, de a részleteket olvasva megvaltozott a véleményem. A hölgyet zavarja a ti mindennapos kapcsolatotok, ő ezt nem akarja, de te nem tettél semmi rosszat, csak folytatnád az eletet. Sajnos ezt a helyzetet te sehogy nem tudod kezelni vagy megoldani. Ez apukád dolga lesz. De nagyon nehéz. Sajnálom.
márc. 29. 11:10
 113/127 anonim ***** válasza:
65%
Milyen kétheti egyszer, 111-es? Az ellen senki nem emelne kifogást! Heti többször! Olvasol is te vagy csak írsz? Most jön a "hát nem olvastam el az összes kommentet". Aki válaszol, az olvassa!
márc. 29. 11:26
 114/127 anonim ***** válasza:
70%

"Hogyne - telán a nő megtanulhatna alkalmazkodni máshoz és kibírni azt a max 2-3 órát kétheti egyszer,..."

Nem kétheti egyszer, bakker:

"Most pl a héten apukám volt nálunk 3x mi még nem voltunk. De 5-6 napot találkozunk."

márc. 29. 11:58
 115/127 anonim ***** válasza:
94%

A nő dolgozik vagy nyugdíjas?

Apukád is érdekes férfi, minek neki egyáltalán a nő, ha heti 5-6 napon több órán át nem vele akar lenni? A nő helyében ebből biztos kilépnék.

márc. 29. 12:28
 116/127 anonim ***** válasza:
78%
Igen, szerintem próbálhatnatok megértőbbek lenni. Átlagembernek mindennap több órát másnál lenni, illetve mást fogadni igenis megterhelő. Apukad parja talán azt hitte, hogy ha összeköltöznek, akkor ők lesznek "egység" és ők tartoznak majd össze, így az egymason csüngesetek kicsit redulálódik. De ti azt varjátok, hogy ez a nő azonnal alkalmazkodjon egy kívülálló számára nagyon kényelmetlen életmódhoz. Apukádnak be kell latnia, hogy ha együttélős párkapcsolatot akar, akkor nem tud ezzel egy időben ugyanugy veletek összenőve létezni. Tehát nagyon röviden választania kell, hogy folyamatos együttlét veletek vagy parkapcsolat. Ez más nővel ugyanígy probléma lenne, hidd el. Ezt neki kell belátni és a döntést meghozni.
márc. 29. 12:47
 117/127 anonim ***** válasza:
84%

Nem esik pofára, ugyanis ha osszehazasodnak, őt illeti majd az özvegyi haszonélvezeti jog

Ez akkor lenne, ha a férjen tulajdoni része lenne a lakásban. De mivel a kérdező az 1/1 tulajdonos, az édesapja haszonélvező, így nem lesz özvegyi haszonélvezeti jog, hiszen a lakás nem a hagyaték része. A haszonélvezeti jog a haszonélvező halálával megszűnik, a haszonelvező párja, akár a felesége akár nem, a tulajdonos kérésére ki kell hogy költözzön.

márc. 29. 17:18
 118/127 anonim ***** válasza:
56%

116 os, miért szamított arra a nője az apának, hogy ha összeköltöznek, akkor a pasija lánya kevesebbet jön es vége a csüngésnek?

Gondolta, hogy kikonkurrálja a lányát a pasijának?

Miért remélt ilyet, hogy ritkulnak a talalkozások? Gondolta, hogy a pasija eddig a lányával aludt, de most akkor ő kerül a hitvesi ágyba? Vagy neki joga van ilyeneket remélni?

márc. 29. 17:25
 119/127 anonim ***** válasza:
38%
Amíg nem laktak együtt, addig nem tudta, hogy ezek egymás szájában élnek.
márc. 29. 17:46
 120/127 anonim ***** válasza:
38%
Pedig sok éve egyutt vannak, láthatta. Miert szamított arra, hogy “lekopik” a lánya? Szerintem ejtsd a témát
márc. 29. 18:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!