Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valakivel itt volt már olyan,...

Valakivel itt volt már olyan, hogy úgy összeveszett a gyermekével, hogy több évig nem is beszéltek, még telefonon sem?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem is konkrétan köztetek, akkor tudtok ilyen esetről?

márc. 26. 13:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Én, mmiután közölte, milyen kár, hogy lánynak születtem, és bár fiú volnék - volt előzménye az ő részéről, ez lett a végszó egy egyoldalú vitában.

Egyoldlaú vita: ő fújta a magáét, én el sem hittem kb, hogy ez most tényleg megtörténik és minden szrért engem okol, aztán odaverte bánja, hogy ilyen lánya van mint én.

Oké, szia. Azóta néha próbált nyitni - egyszer nem kért bocsánatot, szerinte ő semmit nem mondott, ne hisztizzek.

Nekem nyolc, én elvagyok néküle.

márc. 27. 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Milyen válaszok vannak itt...

Erre le kell öntenem egy felest. Vagy kettőt.

márc. 27. 10:34
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
#12 Tudod mit, hozd ide az egész üveggel. :D
márc. 27. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk ez “családi szokás”.

Apám évekig nem beszélt az anyjával (apja nem él), se a testvérével aki pár hónapja halt meg.

Anyám az apját nem ismeri, anyjával és testvéreivel nem beszél.

Jelenleg minden követ megmozgatnak hogy én legyek a következő aki távozik a családból.. de már nem kell sokáig erre várniuk szerencsére.

márc. 27. 10:57
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
#14 Arra figyelj, hogy te azért ne ezt a mintát kövesd majd.
márc. 27. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15 Ez természetes, küzdöttem is a végsőkig hogy azért maradjon anyám és apám, de van amit jobb nem erőltetni.
márc. 27. 13:20
 17/17 Justice80 válasza:
Kèt éves volt a nagyobbik lányom mikor elcsesztem az életem! 20 éves voltam ,apa és anya nélkül nőttem fel,anyám alkoholista volt ,apámat nem ismertem 14 éves koromig!Az én hibambol mentünk szét! Majd ezután több évig nem kerestem (5-6kb)alkoholista lettem ,suicid ,zártosztaly !Nem tudtam feldolgozni ,hogy már nincs csaladom.Kigyogyultam egy új kapcsolatnak köszönhetően és abból született a második lányom!A nagyobbik lányom keresett meg ,hogy találkozni akar velem.Azt az érzést sosem fogom elfelejteni ! Egy csoda volt ! Lehet több volt mint 6 év távol legyen ,hogy hazudjak ! Kb 10 éves lehetett .Úgy éreztem minden a helyére állt és jó kapcsolatunk lett.Mèg azt is elhittem ,hogy a két gyermek kijön majd egymással ! Nem erőltetem,a sorsra bíztam .Nem így lett ,de ez van megyünk tovább.Lehet az én hibám ,de a nagyobbik lányom inkább a bizalmasom ,a spanom nak éreztem ...kicsit laza vagyok ,nem ilyen vaskalapos ) De ugy éreztem ,hogy egyre egyre inkább teljesen mindegy milyen "szerepet töltők be semmi se tuti.Csinaltam baromságokat ,tudom sokszor hibáztam ,de egy sajnalatos dolog miatt két éve újra semmi ! Nem keres nem hív és ènsem őt ! Nem mentegetozes ,de engem passziobol vert anyám ,apám szinte sehol,én ennek a negyedét sem adtam át ! Valóban voltak agresszív pillanataim belátom de úgy érzem ,nálam sokkal rosszabb családi kormenyek között sem ekkora a "baj ! A nagyobbik lányom utolsó üzenete és ami egyben megőlt !November 1 halottak napján!-csak tudd apám sokat gondolok rád !A lányom marad és ha bármi baja van itt vagyok ! De a külvilágrol nem tudom megkeresni ! A kislányom 23 éves az életemnek az élete és értelme ! Tènyleg toxikus vagyok nagy lányom ??!!!!😥
okt. 10. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!