Amikor nagyon összevesztek a gyereketekkel, nem juttok el oda, hogy megbánjátok a gyerekvállalást?
Ma például én is nagyon csúnyán összevesztem anyukámmal, nem részletezem, hogy miért, mert nyugdíjas koromig lehetne írni.
Viszont ő kezdte, de ilyenkor gyötör a bűntudat, hogy csak egy nyűg vagyok az ő számára.
Vagy csak én vagyok így ezzel?
A férjemmel sem bánom meg, hogy hozzámentem, ha nagyon összeveszünk, max elgondolkodom, hogy esetleg most elhagyjam-e.
Max anyukád is azt várja, mikor költözöl már végre el, hogy megint nyugi legyen.
hany eves vagy?
nekem is voltak ilyen gondolataim amikor en voltam gyerek...
Most 34 vagyok.
Van egy 2 eves kislanyom.
Szerintem csak akkor erti meg az ember a gyerek iranti szeretetet ha mar ott van. Barmit tenne, mondana...valahogy sosem tudnam nemszeretni, megbanni.
En pl. tenyleg iszonyatosan bunko, lazado, agressziv, rossz tini voltam. Meg meg is loptam a szuleimet allandoan es kb mindig rajöttek. Aztan kinottem a baromsagokat, ok vegig szerettek tamogattak melletem alltak. Es lett is belolem valami es szeretnek a mai napig.
#2-es
Alapvetően nagyon jó viszonyunk van, ez tény, és őt szeretem a világon a legjobban.
De olykor olykor összekapunk egy pár dolgon, szerintem ez mindenhol így van.
10.-es gimis vagyok, és a nyáron messzebb kellett költöznünk, így 20 perccel többet kell utaznom oda-vissza minden nap, és folyamatosan megfélemlít, meg idegeskedik, hogy mikor fogok tanulni, holott rajtam kívül rengeteg ember megoldotta érdekes módon.
16.
Soha nem bántam meg.
Ha az ember veszekszik a gyerekével, a legtöbbször valami egész más miatt feszült és türelmetlen. És hát az ember arra robban rá, aki legközelebb áll hozzá. Nálam legalábbis így van. Mindig meg is bánom, ha ingerült vagyok a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!