Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy rokonod korházba kerül...

Ha egy rokonod korházba kerül és este telefonálna neked az orvos, hogy vidd be a korházba azt amit a páciens inni szokott, égne az arcodról a bőr?

Figyelt kérdés
márc. 22. 07:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

Valószínűleg jó indokkal kéri ezt az orvos.

Például metilalkohol mérgezés gyanú esetén pontosan tudniuk kellene mit ivott a páciens.

márc. 22. 09:56
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom nem arról van szó, hogy férjemnek almalevet, anyukámnak szénsavas ásványvizet, apukámnak kólát vigyek be. Bár azt szokták inni..

Volt egy alkoholista nagybátyám, már meghalt ugyan, de neki sört kellett volna vinnem, nem égett volna a fejem, nem én vagyok alkoholista, arról meg nem tehetek, hogy xy családtagom az.

márc. 22. 10:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy orvos lát ennél furcsábbat is, mint egy alkoholista.
márc. 22. 10:08
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom elképzelni, hogy az orvos a kórházban piával itatná a beteget. Lehet a papa trükközik, és a szobatársával telefonáltatott.😁
márc. 22. 10:58
 15/24 anonim válasza:
88%
Lehet, hogy alkohol nélkül őrjöng vagy kezdődő delíriuma van a kezelést meg visszautasította, ezért kéri az orvos, hogy vigyetek be neki piát. Én bevinném neki, nehogy meghaljon, ha ég a fejem, ha nem.
márc. 22. 11:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A rokonom viselkedéséért miért kéne nekem szégyenkeznem?
márc. 22. 11:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésben arról volt szó, hogy mit szokott inni. Nehogy már az orvosnak be kelljen vinni a bolti kis üveges vodkát, különben nem tudják kezelni.

márc. 22. 11:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Régebben volt az, hogy a deliriumot alkohollal enyhítették, ma már teljesen más a protokoll, gyógyszerekkel kezelik ezt.

Egyébként hiába tagadja le a beteg általában, elég egy egyszerű labor és kiderül, hogy almalevet iszik vagy bort...

márc. 22. 13:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor kér ilyet, ha felmerül a mérgezés gyanúja. De akkor azt is elmondta volna, hogy megvizsgálni akarják, van- e benne még valami más ártalmas anyag is ( az alkoholon kívül).
márc. 22. 15:40
 20/24 anonim ***** válasza:
9-es visszahoztad az eletkedvem. :-)
márc. 22. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!