Ha nagyon ideges vagyok sajnos megütöm anyámat. Nagyon szégyenlem magam ez miatt, és heti többször ez előfordul sajnos. Annyi baj ért mostanában hogy nehezen tudok úrrá lenni az indulataimon. Mit csináljak, hogy leszokjak anyám bántásáról?
Hiába pontoztatok le. Attól hogy a kérdező egy málhás ribi igen nőket ver , mert valszeg egy férfi főnököt nem igen ütne meg! Csak nőkkel szemben nagy hiába h nő...
Pasik meg azért nem akarják meg látni a fején h elmebajos
"Apámnak nem merek neki menni"
Ez csak azt mutatja, hogy tudod magadat kontrollálni. Ha nálad erősebbel szemben állsz, meghunyászkodsz, és tudod magad tartani.
Édesanyádnk valóban meg kellett volna védenie Téged apád verésétől, mint ahogy ma is kellene védelmet kapnod apád szóbeli bántásaitól. Mi volt érettségi után, akartál továbbtanulni, és megkaptad ezt a lehetőséget, vagy dolgozni küldtek? Van kedvenc területed, amit szeretsz?
A főnököket nem ismerem, de ha szüleid kifejezetten rádobtak a vadkeleti ,,mnkaerőpiacra'' (és lakhatáspiacra), akkor lehet hogy azokon a munkahelyeken is voltak szar vezetők vagy basáskodó kisfőnökök. Sajnos a gyerekként átélt családon belüli erőszak hatásától legnehezebb megszabadulni, főleg egy amúgy szétesőben levő országban. Kéne legalább annyi nyugodt év a békés fejlődésre, mint amennyit elvettek Tőled.
Amúgy benneem is sok düh volt emelett azért visszahúzódó voltam, latinnul, oroszul szerettem tanulni, kis- és vadnépek nyelveit (eszkimók, pápuák), meg elvileg a matematika meg a fizika is érdekelt, de persze sajna tanulási zavarok miatt ezeket csak részben sikerült megvalósítanom.
Sajna sokat voltam munka nélkül, de szerencsére sikerült az elmúlt 25 évben néhány matematikai jellegű dologban gyökeret vernem amit a programozás terén a gyakrolatban piaci alapon is többé-kevésbé le tudok fogadtatni a munkaerőpiacon.
Szerencsére a sváb nagyszülők gyerekként valamennyire támogattak., bár sajna csak részben védtek meg, nem eléggé. Sajnos agressziv alkoholista anyám eltékozolta a sváb nagyszülők kis házikóját, földjét.
Nehogy bántsa valaki jujj..de ő bánthat mindenkit mi?
Nőként ha nekem jönne úgy elverném hogy véreset fosna egy hónapig!
Nem kell itt analizálni egyszerűen nem tud az energiájával mit kezdeni!
Szerintem túlsúlyos is!
Én is éltem meg szarabbat de mégse verek meg mindenkit aki az utamba kerül! Pedig sokan megérdemelnék!
Kezdj el edzeni, h letudd vezetni a feszkot. A streszt kikell engedned valahol mindenképpen.
Mellette keresd az egyensúly, meditálj. Menj el egy héten egyszer masszázsra, vagy egy fürdőbe, szauna vagy egyebb mas ami kikapcsolja az agyad.
Kapcsolodj ki, szorakozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!