Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nagyon ideges vagyok...

Ha nagyon ideges vagyok sajnos megütöm anyámat. Nagyon szégyenlem magam ez miatt, és heti többször ez előfordul sajnos. Annyi baj ért mostanában hogy nehezen tudok úrrá lenni az indulataimon. Mit csináljak, hogy leszokjak anyám bántásáról?

Figyelt kérdés
Apámnak nem merek neki menni, mert ő régebben is sokat vert bántott és a mai napig csúnyán beszél velem akármit teszek nem jó neki. Mindig szorongok mostanában már pánik beteg is lettem, mindentől félek úgy érzem semmi nem jó. Anyám szerint is pánik beteg vagyok. Pszichológushoz is járok régóta de nem segít. Több helyről is azért tettek ki mert nekimentem a vezetőnek, főnöknek vagy másnak. Mindig magányosnak érzem magam, mert feltételhez kötötték mindig a szeretet itthon. Akit szeretek az állatában mindig leszar akit meg utálok az állandóan velem akar lenni. Mindig így volt. A suliban is mindig terrorizáltak, pedig sose voltam egy csúnya és bunkó csaj, csak az évek alatt bele fáradtam a sok gonosz emberbe és valahogy agresszívvá váltam. Egy ideig piáltam is, már azt nem csinálom, csak cigizek, de az se nyugtat. Pasik meg nem hajlandóak velem találkozni, pedig a neten állandóan ígérgetnek mindent. Mindenkiből elegem lett. Hogyan tovább?

márc. 18. 11:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Apádnak az orrát kellett volna betörnöd te nyomorék nem anyádét!
márc. 18. 12:31
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Komolyan, én a helyedben pszichiáterhez mennék, és elfogadnám a nyugtatót amit kiír. Az lenne a legjobb ha mindent elmondanál neki, van az a helyzet, amikor már gyógyszert kell szedned, mert gondolom pszichiátriára bevonulni nem szándékoznál, pedig konkrétan közveszélyesnek számítasz. Inkább legyél leszedálva, minthogy veszélyes legyél magadra, de leginkább másokra.
márc. 18. 12:40
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Hiába pontoztatok le. Attól hogy a kérdező egy málhás ribi igen nőket ver , mert valszeg egy férfi főnököt nem igen ütne meg! Csak nőkkel szemben nagy hiába h nő...

Pasik meg azért nem akarják meg látni a fején h elmebajos

márc. 18. 13:07
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

"Apámnak nem merek neki menni"

Ez csak azt mutatja, hogy tudod magadat kontrollálni. Ha nálad erősebbel szemben állsz, meghunyászkodsz, és tudod magad tartani.

márc. 18. 13:45
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
13 A kerdezo segitseget kert, senki nem kert ag emberismereti szakertelmedbol (attol fuggetlenul, hogy igazad van-e vagy sem). De egyebkent tele van itelkezessel is a kommented... inkabb mashol ereszd ki a gozt. Meg a tobbi lepontozottnak is ugyanez. Empatia vajmi keves bennetek. :/
márc. 18. 14:15
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Költözz el mihamarabb. Anyád feltépi a lelki sebeidet meg a pszichológus is.
márc. 18. 15:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyádnk valóban meg kellett volna védenie Téged apád verésétől, mint ahogy ma is kellene védelmet kapnod apád szóbeli bántásaitól. Mi volt érettségi után, akartál továbbtanulni, és megkaptad ezt a lehetőséget, vagy dolgozni küldtek? Van kedvenc területed, amit szeretsz?

A főnököket nem ismerem, de ha szüleid kifejezetten rádobtak a vadkeleti ,,mnkaerőpiacra'' (és lakhatáspiacra), akkor lehet hogy azokon a munkahelyeken is voltak szar vezetők vagy basáskodó kisfőnökök. Sajnos a gyerekként átélt családon belüli erőszak hatásától legnehezebb megszabadulni, főleg egy amúgy szétesőben levő országban. Kéne legalább annyi nyugodt év a békés fejlődésre, mint amennyit elvettek Tőled.

márc. 19. 07:54
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy benneem is sok düh volt emelett azért visszahúzódó voltam, latinnul, oroszul szerettem tanulni, kis- és vadnépek nyelveit (eszkimók, pápuák), meg elvileg a matematika meg a fizika is érdekelt, de persze sajna tanulási zavarok miatt ezeket csak részben sikerült megvalósítanom.

Sajna sokat voltam munka nélkül, de szerencsére sikerült az elmúlt 25 évben néhány matematikai jellegű dologban gyökeret vernem amit a programozás terén a gyakrolatban piaci alapon is többé-kevésbé le tudok fogadtatni a munkaerőpiacon.

Szerencsére a sváb nagyszülők gyerekként valamennyire támogattak., bár sajna csak részben védtek meg, nem eléggé. Sajnos agressziv alkoholista anyám eltékozolta a sváb nagyszülők kis házikóját, földjét.

márc. 19. 08:03
 19/21 anonim ***** válasza:
67%

Nehogy bántsa valaki jujj..de ő bánthat mindenkit mi?

Nőként ha nekem jönne úgy elverném hogy véreset fosna egy hónapig!

Nem kell itt analizálni egyszerűen nem tud az energiájával mit kezdeni!

Szerintem túlsúlyos is!

Én is éltem meg szarabbat de mégse verek meg mindenkit aki az utamba kerül! Pedig sokan megérdemelnék!

márc. 19. 10:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el edzeni, h letudd vezetni a feszkot. A streszt kikell engedned valahol mindenképpen.

Mellette keresd az egyensúly, meditálj. Menj el egy héten egyszer masszázsra, vagy egy fürdőbe, szauna vagy egyebb mas ami kikapcsolja az agyad.

Kapcsolodj ki, szorakozz.

márc. 20. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!