Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úton van a kisfiam de anyukám...

Úton van a kisfiam de anyukám ki jelentette hogy ő nem fogja szeretni, ő neki ez még túl hamar van. Mi a megoldás erre?

Figyelt kérdés
56 éves én 24. Nagyon megbántott ezekkel a szavakkal. Nem a nyakára szülök pedig. Ezek szerint ha meglátja az unokát nem fog belőle semmilyen érzést kiváltani?
márc. 15. 07:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
64%
A kedves mama elmeháborodott?
márc. 15. 09:11
 12/36 anonim ***** válasza:
72%
De miért tette ezt a kijelentést, csak úgy? Szerintem valami van a háttérben.
márc. 15. 09:33
 13/36 anonim ***** válasza:
53%
8, 56-24 az 28?
márc. 15. 09:48
 14/36 anonim ***** válasza:
71%

35 évesen várandós lettem, három napig hallgattam anyámtól milyen felelőtlen vagyok, hogy képzelek ilyet. Ő a legnagyobb rajongója a gyermekemnek. Olyanokat megenged neki, ami a mi gyerekkorunkban elképzelhetetlen lett volna.

Anyukád esetében nem tudom, mi a helyzet, próbáld elengedni és kiforrja magát.

márc. 15. 10:12
 15/36 anonim ***** válasza:
67%
Közölném vele, hogy akkor itt vége, és se lányod se unokád mától. Menjen a p.csába az ilyen gonosz szipirtyó. Aztán az ilyenek sírják tele a kommentszekciót, hogy milyen gonoszak a gyerekeik, akiket ők felneveltek, hálátlanok, sz.rnak a fejükre, egyedül vannak, hüphüp, pedig ők mennyi mindent megtettek.
márc. 15. 10:13
 16/36 anonim ***** válasza:
83%
Ezek után ha megszületik és akarna jönni biztos nem engedném a gyerekem közelébe...
márc. 15. 10:20
 17/36 anonim ***** válasza:
28%

Biztos fogja szeretni.

Szerintem az még túl korai neki, hogy nagymamának nevezze magát, mert ő még úgy érzi fiatal.

De ha ott lesz előtte a kis csepség szerintem nem nagyon fog ezen gondolkozni. Ne szomorkodj emiatt egy pillanatig se. Nem reagált jól, de lehet nagyon hirtelen jött neki a dolog és még nem érzi magát nagymama korúnak.

márc. 15. 10:23
 18/36 anonim ***** válasza:
14%
Nem hiszem , hogy tartaná az álláspontját.
márc. 15. 10:25
 19/36 anonim ***** válasza:
71%
Egy ideig ne keresd anyádat, legalább fél évig, aztán majd meglátod, magába szállt-e vagy nem. Utána döntsd el, mit akarsz tőle a továbbiakban.
márc. 15. 10:26
 20/36 anonim ***** válasza:
38%

Vén hülye, aki 20 évesnek képzeli magát.

Hagyd a fenébe agyára ment a klimax.

(54 vagyok)

márc. 15. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!