Úton van a kisfiam de anyukám ki jelentette hogy ő nem fogja szeretni, ő neki ez még túl hamar van. Mi a megoldás erre?
Figyelt kérdés
56 éves én 24. Nagyon megbántott ezekkel a szavakkal. Nem a nyakára szülök pedig. Ezek szerint ha meglátja az unokát nem fog belőle semmilyen érzést kiváltani?márc. 15. 07:17
12/36 anonim válasza:
De miért tette ezt a kijelentést, csak úgy? Szerintem valami van a háttérben.
14/36 anonim válasza:
35 évesen várandós lettem, három napig hallgattam anyámtól milyen felelőtlen vagyok, hogy képzelek ilyet. Ő a legnagyobb rajongója a gyermekemnek. Olyanokat megenged neki, ami a mi gyerekkorunkban elképzelhetetlen lett volna.
Anyukád esetében nem tudom, mi a helyzet, próbáld elengedni és kiforrja magát.
15/36 anonim válasza:
Közölném vele, hogy akkor itt vége, és se lányod se unokád mától. Menjen a p.csába az ilyen gonosz szipirtyó. Aztán az ilyenek sírják tele a kommentszekciót, hogy milyen gonoszak a gyerekeik, akiket ők felneveltek, hálátlanok, sz.rnak a fejükre, egyedül vannak, hüphüp, pedig ők mennyi mindent megtettek.
16/36 anonim válasza:
Ezek után ha megszületik és akarna jönni biztos nem engedném a gyerekem közelébe...
17/36 anonim válasza:
Biztos fogja szeretni.
Szerintem az még túl korai neki, hogy nagymamának nevezze magát, mert ő még úgy érzi fiatal.
De ha ott lesz előtte a kis csepség szerintem nem nagyon fog ezen gondolkozni. Ne szomorkodj emiatt egy pillanatig se. Nem reagált jól, de lehet nagyon hirtelen jött neki a dolog és még nem érzi magát nagymama korúnak.
18/36 anonim válasza:
Nem hiszem , hogy tartaná az álláspontját.
19/36 anonim válasza:
Egy ideig ne keresd anyádat, legalább fél évig, aztán majd meglátod, magába szállt-e vagy nem. Utána döntsd el, mit akarsz tőle a továbbiakban.
20/36 anonim válasza:
Vén hülye, aki 20 évesnek képzeli magát.
Hagyd a fenébe agyára ment a klimax.
(54 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!