Úton van a kisfiam de anyukám ki jelentette hogy ő nem fogja szeretni, ő neki ez még túl hamar van. Mi a megoldás erre?
Semmi. Majd az idő megoldja. Maradjon ez az ő problémája. Kapcsold ki magadból.
Te örülj neki, csak magatokkal legyél elfoglalva!!!
Ezzel neki van dolga, nem neked. Mindenesetre - akárhogyan is érez -, megtarthatta volna magának.
Koncentráljál a születendő babára. Anyád itt csak másodhegedűs.
Ez a kijelentés elég egoista és tapintatlan megjegyzés, mert nem gondolta át, hogy ezzel téged mennyire megbánt, de ezzel tényleg neki van dolga nem neked. Én elmondanám neki a te helyedben, hogy mennyire fáj nekem, hogy ő így érez és emiatt kevesebbet szeretném látni a közeljövőben, mert a születendő gyermekemre szeretnék koncentrálni, akinek már most is egy nyugodt, kiegyensúlyozott anyukára van szüksége és szerető közegre. Tehát aki úgy érzi, hogy nem fogja szeretni, annak nem kell a közelébe menni. Csak ha másképp érez.
Sajnálom. Kitartás és jó egészséget kívánok a születendő gyermeknek.
"ha meglátja az unokát nem fog belőle semmilyen érzést kiváltani?"
Egy ilyen megjegyzés után megmondanám, hogy nem gond, mert nem is fogja látni az unokát. Ne haragudj már, anyád téged se szeret, ha képes ilyet mondani neked. Még ha így is érezne (normális nagymama szerintem nem érez így egyébként), magában tarthatta volna, csak nem tette, mert nem érdekli, hogy megbánt vele téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!