Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nő nem dobhatja el a gyereke...

A nő nem dobhatja el a gyereket, csak a pasi?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem.

Mindig azt látom hogy apuka lelép, új életet kezd, a gyerek meg a nőnél marad. Mintha valami íratlan szabály lenne.

Mi van ha a nő se akarja a gyereket?

Kiteheti az apa új tartózkodási helyén, és utána nem engedi be?

Végülis az apa is kb ilyen taktikával passzolta le.

Nem tudom hogy egy babának van-e lakcímkártyája, felnőtt embernèl ha kijelented az illetőt a házadból akkor nem vagy köteles beengedni azt tudom.

Vagy a kórházas inkubátorokba milyen idős korig teheti be a gyereket?

Tehát; Hogyan szabadulhat meg a nő a gyerektől gyorsan, ha nála hagyták?

2024. márc. 14. 06:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2%
Te jó Isten... És akkor egyesek csodálkoznak, milyen emberek vannak. Kilenc hónap után már kicsit késő arra ráébredni, hogy nem kell a gyerek, nem igaz? De az még egy dolog, hogy túl akarsz adni rajta, na de ilyen hülyeségeket kérdezni. Ez nem olyan, mint egy ruha, hogy mégsem tetszik, nem jó, visszaviszem.
2024. márc. 14. 18:56
 12/28 A kérdező kommentje:

11

Tanulj már meg olvasni te agyhalott. A kérdés kíváncsiságból íródott.

2024. márc. 14. 19:10
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
12. Én meg válaszoltam rá.
2024. márc. 14. 19:56
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Barátomat is elhagyta az anyja, nem is emlékszik rá.
2024. márc. 14. 21:08
 15/28 anonim ***** válasza:
Munkatársnőm mesélte, hogy a lánya elhagyta a férjét és a 2 éves kislányukat. Mivel rájött, hogy őt ez mégsem teszi boldoggá, mégiscsak egyedül akar élni. Van ilyen, csak nem gyakori.
2024. márc. 14. 23:23
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Miért kérdező valaki kényszerített hogy megszüld? Ha már megszülted, akkor kötelességed fel is nevelni. neked volt választási lehetőséged, egy férfinak nincs.
2024. márc. 15. 06:11
 17/28 anonim ***** válasza:
15 én is ismerek ilyet, igaz ott inkább egy új pasi miatt aki fiatalabb, nem is akar gyereket, úgyhogy az anyuka lepasszolta az övét apukának, aztán elhúztak külföldre élni a gondtalan gyermekmentes életet. Amúgy egyre több ilyet hallok, sajnos annyira már ez sem ritka.
2024. márc. 15. 07:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
De, engem az anyám passzolt le még 1 éves korom előtt, de nem is az apámhoz, hanem az apai nagyszüleimhez kerültem.
2024. márc. 15. 23:42
 19/28 anonim ***** válasza:
13%

Többnyire válás esetén a bíróság úgy dönt, hogy az anyuka nevelje a gyereket.

Sokszor az apuka kifejezett kívánsága ellenére is.

A nők meg jól elvannak a gyerektertásból...

2024. márc. 16. 06:30
 20/28 anonim ***** válasza:
80%
19, 30.000 Ft gyerektartást kapok, plusz problémát, felelősséget. Ja, és váláskor apuka fenyegetett, hogy elpereli, nála lesz, stb, öt perceken huzakodott, hogy minél több legyen a számára megítélt kapcsolattartás, ahhoz képest soha nem használta ki, mindig előbb visszahozta, és mondhatjuk, hogy még szerencsés a gyerek, mert bár mindig visszahozza előbb, nyáron meg soha nem viszi el fele annyi időre sem, mint ami járna, azért tartja a kapcsolatot a gyerekkel. Persze csak a habos része érdekli, minden második hétvégén szervez egy programot, aztán hazaküldi a boldog gyermeket egy szatyor szennyessel meg az összes meg nem írt leckével, tiszta szerencse, hogy vasárnap ebéd után már hozza is, nem tartja magánál 6-ig, ameddig maradhatna, így legalább vasárnap délután fel tudunk készülni a hétfőre. A 30.000 forintból meg igen, jól elvagyok, ja nem, mert félreteszem a gyereknek a továbbtanulására.
2024. márc. 16. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!