Atmenetileg a szuleimnel elek, de mindenegyes kiserletem arra ,hogy egyedul legyek, nehezen megy, allandoan az agyamra mennek ,es megorulok toluk ,mit csinaljak?
30 evesen ugy kezelnek mint egy 12 ,evest
Megjegyzem
Eltem külfoldon 6 evig, meg sok helyre utazta mar egyedul
De ha 1 hetre elmegyek Budapestre anélkül ,hogy elmondanam nekik hogy hova megyek pontosan,akkor jon az,hogy aggodunk hol vagy ,hol alszol, mit csinalsz
Komolyan neha fejbe tudnám lőni magam mert ez annyira retardalt ,hogy megőrülök tőlük
Mit csinaljak?
30F
10es
De tudod mi a gond,
Nem akarok 50 évesen ott tartani, hogy nagy nehezen összenyögök egy lakásra valót, aminek a felét ki sem fizettem mert hitelem van
Mert nem tudok félretenni mivel, a fizetésem fele elmegy albérletre
Ebből melyik rész az amelyik férfias? Az, hogy elviselem az extrém diszkomfortot amit a hülyeségük okoz, vagy az, hogy kifosztatom magam tudatosan az miatt, hogy megfeleljek a társadalmi elvárásoknak miszerint, a "mamahotel" az nagyon férfiatlan, és inkább verjem csak el nyugodtan a fizetésem felét albérletre, a negyedéből éljek, és rakjam csak el a negyedét, hogy 60 év múlva legyen elég pénzem házat venni
Ja, ha nem akarsz költözni, akkor nem értem, mi a bajod.
Nem kell otthon élni, ha nem tetszenek a szabályok, ha viszont otthon élsz, akkor alap, hogy betartod őket, akkor is, ha nem tetszik.
Én nem otthon élek, hanem a barátommal, mégis elmondom neki mindig! hogy hivá megyek, mikor jövök, mert ez alap tisztelet a másik felé.
Pedig már 35 vagyok, nem "kisgyerek".
nem a barát/barátnő viszonyi kapcsolatban zavar ha el kell mondom el, hanem a gyerek-szülő kapcsolatban amikor 30 éves vagyok azt furcsállom
Azért írom ki ezt magamból, mert eleve megőrülök a frusztrációtól és így kicsit jobb, ha megoldani nem is tudom a problémát, vagyis nem belátható időn belül
Akkor előbb kell azt megoldanom, hogy ne őrüljek meg, előbb mielőtt még úgy döntenék, hogy be fejezem a földi pályafutásomat
Ennyi röviden
Amikor egyedül éltem 5. évemben külföldön akkor jóval szarabb mentális egészségem volt mint most, habár most sem a legjobb de volt jóval szarabb is
Az elején mondjuk jobb volt,
Ez elég hullámzó
A másik gond meg, az, hogy nincs nagoyn motivációm semmire
Lehet ezért kéne elköltöznöm, és költenem inkább a pénzt albérletre és úgy keresni állást, mert így semmi motivációm nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!