Elrontom a gyerekeim?
Nálunk 3 napot lehet igazolni, mi is ki szoktuk használni.
Témazárót csak azért nem skippelnek a gyerekeim, mert rosszabb külön pótolni és le is maradnának az aznapi órai anyaggal.
Persze lehet egy migrén, egy menstruációs görcs, egy hasmenés amikor ez is borul.
Nem tudom mit képzel az a nő, hogy számon kérhet?
Te meg miért mondtad el, hogy "lógos" napja lesz a gyerekednek?
Egyáltalán milyen kérdés ez a "hogy készül"?
Én úgy képzelem, hogy ül a könyv, a füzet, a net felett és úgy tanul vagy nem? :D
Milyen tantárgy ez, hogy ennyire izgalomban tartja ezt a némbert, hogy külön felhív?
Én ezzel a majom karennel nem beszélnék többet.
Szerintem meg igenis elrontod.
Konkrétan azzal, hogy a csalást normálizálod előtte.
Egyébként mi az, hogy nem élt vissza vele? Ha pont egy témazáró napján vette ki, akkor még vissza is élt vele.
Kérdező: attól nem tartasz, hogy "pont témazáró-dolgozatos napon" esetleg nem fogadnak el szülői igazolást? Mondjuk fontos családi esemény akkor is lehet...
Én már nem tudok visszaemlékezni: hogyan volt nálunk "huszonpár éve" középiskolában, de volt, amikor témazárókor - azon az egy napon - túl sokan hiányoztak.
"Jól leüvöltötte a fejem. Sajnos elbizonytalanított."
Maximum azzal rontod el a lányaidat, ha azt látják rajtad, hogy EZ a követendő példa. Egy felületes ismerős (lányod osztálytársának anyja) úgy kezel téged, mintha te is a rossz gyereke lennél, és te ezen elgondolkozol. Az én anyám azonnal elzavarta volna melegebb éghajlatra az ilyen kedves anyukát, és megmondja, hogy ne szóljon bele a családunk dolgaiba. Ha jól tudom, a szülők még ma is igazolhatnak évente 3 napot. Akkor meg mi a gond? Lehet, hogy undok vagyok, de miért olyan fontos ennek a szülőnek, hogy a te lányod menjen iskolába, talán róla akart lesni az ő gyereke?
A temazarot igy is ugy is megirja majd, szal igazabol nem logja el csak elhalasztja. Nincs ebben semmi rossz.
Amugy en meg ennel is rugalmasabb leszek a gyerekemmel majd. Persze megfelel hozzaallas es tanulmanyi eredmeny eseten is. Nekem is van szabadsagom a munkahelyemen es nekem is vannak szar napjaim amikor nehezen kelek.
Szulokent meg igazolhatok a gyereknek tobb napot. Sot kezd bejonni hogy sok helyen enyhe betegseget is igazolhat a szulo es nem kell pl orvoshoz menni egy nathaval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!