Elrontom a gyerekeim?
Nem, nincs ezzel baj.
Azt meg ne hagyd, hogy random félidegenek ordítsanak veled. Semmi közük hozzá.
Ha tényleg nem szoktak vele visszaélni, (amúgy igazából egyetlen alkalommal nem is igazán lehet visszaélni, úgyis be kell pótolni, ami aznap kimarad) akkor szerintem bőven rendben van ez így. Sőt, ami azt illeti, szerintem ez egy tök jó nevelési módszer. Később, ha maguknak kell beosztaniuk az idejüket, jól jöhet az a tapasztalat, hogy milyen, a feladatokat saját belátás szerint átcsoportosítani. Egyetlen iskolanap nem akkora tét, hogy baj lehessen belőle, de magát az élményt, hogy mérlegelendő a pótlás terhe a kipihentség növekedésével szemben, megadja.
Azt az anyukát, aki ezért leüvöltötte a fejed, nem értem meg. Ha tényleg arról volna szó, hogy mondjuk minden második TZ-t egy hetes csúszással írnak a gyerekeid, mert kedvük szerint ellógják, az egy dolog lenne, de tanévenként egy alkalom, az ilyen tekintetben semmiség. Illetve személy szerint azt sem értem meg, hogy miért hív fel valaki egy másik embert, hogy a gyereke hogy készül a TZ-re. Hányféleképpen lehet egy TZ-re készülni? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!