Fiúnak virágot venni nőnapra?
Lehet megosztó kérdés lesz.. de szerintem érthető!
A családunkban három nő van (velem együtt) és két férfi: a férjem és a fiam :)
A fiam túlesett egy coming out-on néhány éve.. (bevallotta, hogy meleg) és azóta tudjuk azt is sosem örült az italoknak vagy semmilyen fiús vagy férfias ajándéknak, hiszen elmondta, hogy a testvéreire irigykedik titkon, mert a virágokat szereti :)
Nos, a szülinap az más! ha úgy van veszek neki virágot..
De legjobban a Nőnapon látom szomorúnak és frusztráltnak, mert a nőknek minden évben jár (lányaimnak mindenképp! mert ha más nem én, az anyjuk veszek nekik :D) ő pedig végig nézi hogy csak ő nem kap és a "férfi nap" nincsen vagy nálunk még nincs nagy hagyománya...
Vehetek virágot a fiamnak Nőnapra, hogy jobban érezze magát? :) :*
A 24-es jól írja ez NŐnap aminek meg van a miértje,attól hogy ő meleg még nem nő vegyél neki férfi napra akkor meg CSAK ő fog kapni illetve névnapja csoki helyett vegyél neki virágot
Bár amiket leírtál tutira hisztizni fog hogy ő miért nem kapott úgyhogy vegyél neki
Max ha a fiad transznemű vagy Zoltánnak hívják.
Amúgy attól, hogy a férfiakhoz vonzódik, még nem fogja nőnek érezni magát. Ez két külön dolog!
Szerintem furcsa lenne.Inkább valami más random dolgot vennék neki,pl csoki.
Ha így lenne ez nálunk, akkor én -azt hiszem- lányaimnak virágot+csokit vennék, fiamnak csak azt a csokit,amit lányaim is megkaptak,vagy akár másik csokit.
Lényeg,hogy olyan csoki legyen,amit szeret. pl puding is lehet.
Sziasztok! Azóta már lezajlott a "virág mizéria" és kb 1 órával később beszéltem vele :-)
A nemi identitása "bigender"
Én csokit kaptam, én virágot vettem és mindketten örültünk :D
Azt mondja, hogy vannak melegek, akik szeretnek virágot kapni.. általában nem Nőnapon, de szerinte természetes, ha ő is virágot szeretne ezen a napon :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!