Fiúnak virágot venni nőnapra?
Lehet megosztó kérdés lesz.. de szerintem érthető!
A családunkban három nő van (velem együtt) és két férfi: a férjem és a fiam :)
A fiam túlesett egy coming out-on néhány éve.. (bevallotta, hogy meleg) és azóta tudjuk azt is sosem örült az italoknak vagy semmilyen fiús vagy férfias ajándéknak, hiszen elmondta, hogy a testvéreire irigykedik titkon, mert a virágokat szereti :)
Nos, a szülinap az más! ha úgy van veszek neki virágot..
De legjobban a Nőnapon látom szomorúnak és frusztráltnak, mert a nőknek minden évben jár (lányaimnak mindenképp! mert ha más nem én, az anyjuk veszek nekik :D) ő pedig végig nézi hogy csak ő nem kap és a "férfi nap" nincsen vagy nálunk még nincs nagy hagyománya...
Vehetek virágot a fiamnak Nőnapra, hogy jobban érezze magát? :) :*
Attól, mert meleg, még férfi.
Nem is tudom hogy merül fel ez nálad.
Ez inkább megalázó, gúnyos, ha egy meleg férfinek nőnapkor ajándékot adnak.
Szóval transznemű lehet a gyerekem? 😮
Kiskorában mindig ő kérte ilyenkor a virágot..
Férfi vagyok, nem támogatom. Nőnap 1x van egy évben, ami a hölgyekről szól. Nem tudom, hány éves lehet a fiad, de mitől lesz egy nap különleges vagy más, ha a fiad akkor is elvárja, hogy az róla szóljon és ebben még támogatnád is? Nem éreznéd, hogy akkor a másik két gyerekedet hoznád szar helyzetbe, mert ők jogosan feltehetnék a kérdést, hogy a meleg testvérüknek miért jár virág?
Születésnapok és egyéb ünnepek is úgy működnének akkor, hogy mindenkinek kapni kell valamit, nehogy rosszul essen a többinek?
#6 Én se vettem komolyan.. csak meglep, hogy szerintetek ez sértő rá nézve 🤐
Inkább úgy gondoltam, hogy a Nőnap miatt kapná, mert általában a szülinapra tortát, a névnapra csokit kap és ilyenkor virágnak örülne (mindegy hogy miért kapja, csak most vágyna rá)
Hát ha az szerezne neki örömet, akkor miért ne?
Meleg és meleg közt is vannak különbségek. Vannak nagyon macsós, maszkulin, férfias melegek, akik ízig vérig talpig férfiak, nem szeretik a "hajtűdobálókat", csak éppen szexuálisan a saját nemük vonzza őket meg vannak a feminin fiúk, akikben tényleg nőisebb lélek lakozik. És ezek ezerféle kombinációja.
A lányaimnak nem esne rosszul!
A fiam valahogy úgy éli meg az identitását, hogy mintha egy kicsit nő is lenne, nem olyan mint a Lakatos Márk.. :D de volt már műkörme és a testvéreivel járni szokott "csajos napra" velem pedig vásárolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!