Fiúnak virágot venni nőnapra?
Lehet megosztó kérdés lesz.. de szerintem érthető!
A családunkban három nő van (velem együtt) és két férfi: a férjem és a fiam :)
A fiam túlesett egy coming out-on néhány éve.. (bevallotta, hogy meleg) és azóta tudjuk azt is sosem örült az italoknak vagy semmilyen fiús vagy férfias ajándéknak, hiszen elmondta, hogy a testvéreire irigykedik titkon, mert a virágokat szereti :)
Nos, a szülinap az más! ha úgy van veszek neki virágot..
De legjobban a Nőnapon látom szomorúnak és frusztráltnak, mert a nőknek minden évben jár (lányaimnak mindenképp! mert ha más nem én, az anyjuk veszek nekik :D) ő pedig végig nézi hogy csak ő nem kap és a "férfi nap" nincsen vagy nálunk még nincs nagy hagyománya...
Vehetek virágot a fiamnak Nőnapra, hogy jobban érezze magát? :) :*
Ha feminin meleg, akkor sem nő.
És akkor is megalázó.
Másrészt sokkal nagyobb logika lenne egy fiús lánynak nem adni virágot azért, mert nem szereti a nőies dolgokat, mint egy lányos fiúnak virágot adni nőnapon:D
Nem gondolod?
#13 Elfogadom a véleményed! De nem egészen értek egyet.. ha máskor kap az rosszul esne neki.
Abban talán ugazatij
"Fiúnak virágot venni nőnapra?"
Fiúnak tekinted, akkor miért vennél neki virágot nőnapra?
Vegyen neki a párja, ha van.
Bármelyik nap inkább adhatsz neki csak úgy virágot, mint ma.
Idő előtt rámentem az "elküldés" gombra :D
Abban lehet igazatok, hogy a fiam valahol nőnek is érezheti magát (nem transznemű!) és sérti az egónak, hogy ezt eddig nem ismertük el..
"csak meglep, hogy szerintetek ez sértő rá nézve"
Mert ő nőnek vallja magát?
Mert ha nem, és férfinak érzi/vallja magát, akkor majd férfinapon köszöntsd fel.
Attól, hogy valaki nem férfias és nem a férfias dolgokat szereti, még nem biztos, hogy nőnek is érzi magát és nő akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!