Van ilyen applikáció?

Figyelt kérdés
Olyan alkalmazásra lenne szükségem amellyel a gyermekem összes telefonhívását és sms-t látom, vissza tudom nézni akkor is ha kitörölte. Van valami ilyen app?

2024. márc. 4. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Biztos vagyok benne, hogy ha drogdíler, van olyan telefonja, amiről te nem is tudsz.
2024. márc. 4. 16:58
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Ne "aggódj"! Ha valóban drogdíler, akkor előbb-utóbb meglesz a hatóság által. Általában van egy "ügyes" fogyasztó, aki lebukik, szépen beviszik a rendőrségre, na ott kihallgatják, xy nyomozó ránéz összeráncolt szemöldökkel és a srác már köpi is a neveket.
2024. márc. 4. 17:26
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Eg szamomra a teljes szuloi kudarc. H a fiad nem mer veled oszinte lenni.

Az allando leoltas,itelkezes eredmenye.

2024. márc. 4. 17:38
 14/19 anonim ***** válasza:
10%

"Eg szamomra a teljes szuloi kudarc. H a fiad nem mer veled oszinte lenni."

Ismertem én már olyan kamaszokat is, ahol mindig megvolt az őszinteség a szülő részéről, aztán a serdülőkor meg elhozta a szülővel szembefordulást, mindig csak a kortársaknak lehetett igazuk mindenben...

"Az allando leoltas,itelkezes eredmenye."

Ez meg csak amolyan rosszindulatú feltételezés, elképzelhető hogy sose neveltél gyereket, csak szeretnéd megmondani a tutit és feltételezéseket gyártani.

2024. márc. 4. 17:49
 15/19 anonim ***** válasza:
11%

Hiába a 0%, nem zavar, ha hihetetlen, akkor is ismertem olyat, aki kamaszkor előtt teljesen bízott a szüleiben és a szülők is benne, aztán a kortársakból álló rossz társaság elvitte más irányba és csak nekik volt rá hatásuk, rossz értelemben.

A mai világban ez sajnos akár általános is lehet és a közösségi média meg hasonlók erre csak ráerősítenek. :(

2024. márc. 4. 18:28
 16/19 anonim ***** válasza:
8%
Érzelmi alapú lepontozás, érvek helyett.
2024. márc. 4. 18:41
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
😂 Vagy inkább a férjed után nyomoznál.
2024. márc. 4. 18:47
 18/19 anonim ***** válasza:
43%
Annak van igaza, aki a gyermekvédelemmel való konzultálást ajánlotta. Ha nincs ilyen gyanú, egy 14 éves után már nem szabadna egy szülőnek ennyire kutakodnia. Itt azonban alapos a gyanú, hogy a fiú a bűn útjára lépett.
2024. márc. 4. 20:38
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

Jézusom, kérdező, te olyan ostoba vagy, mint az anyám.

Szerinte én is drogoztam 16-17 évesen :D

Nos, OKKAL nem mondtam el neki semmit, mert állandóan mindenre kombinált 😂, de tízéve nem is beszélek vele.

2024. márc. 6. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!