Van ilyen applikáció?
Eg szamomra a teljes szuloi kudarc. H a fiad nem mer veled oszinte lenni.
Az allando leoltas,itelkezes eredmenye.
"Eg szamomra a teljes szuloi kudarc. H a fiad nem mer veled oszinte lenni."
Ismertem én már olyan kamaszokat is, ahol mindig megvolt az őszinteség a szülő részéről, aztán a serdülőkor meg elhozta a szülővel szembefordulást, mindig csak a kortársaknak lehetett igazuk mindenben...
"Az allando leoltas,itelkezes eredmenye."
Ez meg csak amolyan rosszindulatú feltételezés, elképzelhető hogy sose neveltél gyereket, csak szeretnéd megmondani a tutit és feltételezéseket gyártani.
Hiába a 0%, nem zavar, ha hihetetlen, akkor is ismertem olyat, aki kamaszkor előtt teljesen bízott a szüleiben és a szülők is benne, aztán a kortársakból álló rossz társaság elvitte más irányba és csak nekik volt rá hatásuk, rossz értelemben.
A mai világban ez sajnos akár általános is lehet és a közösségi média meg hasonlók erre csak ráerősítenek. :(
Jézusom, kérdező, te olyan ostoba vagy, mint az anyám.
Szerinte én is drogoztam 16-17 évesen :D
Nos, OKKAL nem mondtam el neki semmit, mert állandóan mindenre kombinált 😂, de tízéve nem is beszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!