Mennyire normális, hogy a szüleim utálnak mert keveset keresek és otthon lakok?
Figyelt kérdés
250 nettót keresek, a szüleim nap mint nap elmondják mennyire utálnak, mekkora féreg alja sz@r vagyok. Sírnánk a helyedbe, mert ismijeink 5-600 nettót kereső mérnökök, te csak csóró munkás vagy, utálunk.
Leadom a fizetésem egyébkent.
márc. 4. 12:05
31/36 A kérdező kommentje:
Igen, elköltöztem azóta sokkal jobb.
ápr. 24. 15:56
33/36 anonim válasza:
Örülök kérdező és gratulálok hogy elindultál a boldogságodhoz vezető úton!
34/36 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsokat, csak sokáig bíztam bíztam én vagyok a hiba a gépezetben. Egy új tanfolyamot is el fogok kezdeni, tök jófej aranyos kollégákkal leszek.
Meg majd elkezdek pszichológushoz járni a későbbiekben, azt a tanácsot is megfogadom teljesíteni fogom.
Nekem sokáig ez volt a normális, trollkodás nélkül mondom ez.
ápr. 24. 19:45
35/36 anonim válasza:
Ez nagyon jó. Nagyon sok sikert kívánok!
36/36 anonim válasza:
Én is nagyon sok sikert kívánok, örülök, hogy legalább egy picit segíthettem én is, hpgy valakinek jobb legyen az élete. Nagyon büszke lehetsz magadra, mert ilyen helyzetből nem könnyű kilépni. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!