Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy a...

Mennyire normális, hogy a szüleim utálnak mert keveset keresek és otthon lakok?

Figyelt kérdés

250 nettót keresek, a szüleim nap mint nap elmondják mennyire utálnak, mekkora féreg alja sz@r vagyok. Sírnánk a helyedbe, mert ismijeink 5-600 nettót kereső mérnökök, te csak csóró munkás vagy, utálunk.

Leadom a fizetésem egyébkent.

márc. 4. 12:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
17%
Nem utálnak, csak csalódtak benned, hogy semmire sem vitted. A kettő azért nem ugyanaz.
márc. 4. 13:17
 12/36 anonim ***** válasza:
74%
Még fiatal vagy, hogy föladd. Próbálkozhatnál egy olyan új szakmával, ami többet fizetne, és akkor békén hagynának. Most jön ki egy pályázat, hogy teherautó sofőröket ingyen képeznek. Egy sofőr jogsi 1 milla, megfontolandó. És akkor te is 600 ezret keresnél.
márc. 4. 13:26
 13/36 A kérdező kommentje:
Tüzér akartam lenni, 500 nettóért csak szeretnének a szüleim, diploma nélkül is. Egyetemre jártam, nem sikerült most szakmunkásként ennyit kapok.
márc. 4. 13:54
 14/36 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem egyébként, hogy hogy jön valaki ahhoz, hogy a másik életében csalódjon. WTF? Nekem valaki ilyet mondana, onnantól no kontakt. Abszolút nonszensz valaki életébe csalódni. Az az ő élete. Mikor fogja már fel az emberek többsége?
márc. 4. 14:13
 15/36 anonim ***** válasza:
19%

Nagyot csalodtak benned a szuleid, mert nem vegezted el az egyetemet. Ezert viselkednek igy sajnos.

De a fizetesedet miert kell nekik leadni?

márc. 4. 14:14
 16/36 anonim ***** válasza:
28%
15, és a szülei milyen egyetemet végeztek?
márc. 4. 14:17
 17/36 anonim ***** válasza:
10%
16: es en ezt honnan tudjam? Nem vegezte el az egyetemet, elment szakmunkasnak, a szulei hatalmasat csalodtak ezert es igy buntetik. Ez van, akar tetszik, akar nem. A tenyek makacs dolgok. ;-)
márc. 4. 14:23
 18/36 anonim ***** válasza:
57%
Senki nem veszi eszre hogy kamu az egesz? Tuzer akart lenni, aha, jajaja, az pont ugy megy hogy Jozsika kitalalja es akkor o tuzer lesz, anyu-apu meg boldogan tapsikol hogy katona lett belole, mi?
márc. 4. 14:24
 19/36 anonim ***** válasza:
60%

Valsz a szüleid úgy gondolták, hogy ennyi idős korodra rég önálló életet élsz majd és csalódottak, hogy nem teszed és nem tudják, hogy bírhatnának rá.

De amúgy mi a terved? Szarul keresel, nincs végzettséged. Marad minden ahogy van vagy teszel valamit, hogy változzon?

márc. 4. 14:24
 20/36 anonim ***** válasza:
73%
Miert nem mesz szerzodeses katonanak? Mindenhova keresnek kb.
márc. 4. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!