Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Hétköznaponként,(amikor nincs nálam hétvégéig a mobilom),teljesen normálisan,tisztelettudóan,szótfogadóan bánok a szüleimmel,kenyérre lehet engem kenni.De amikor bekövetkezik a hétvége,játszok a haverokkal videójátékokon,és tegyük fel hogy mongyuk a szüleim bejönnek a szobámba,akkor olyan dühbe jövök,hogy néha nekiállok indoktalanul káromkodni feléjük,kihessegetem őket a szobámból.Amikor meg elmennek a haverok,lezárjuk a játszást kicsit elgondolkodom.Mire volt ez jó?Megbánom egyből a tetteim,néha még sírni is tudnék.De akkor is ha csak egy szimpla dolgot kérnek tőlem,akkor is ez van de akkor még csapkodok is.Én nem ilyen vagyok! Valaki segítsen!!!

2024. márc. 3. 21:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
De, ilyen vagy! Dühkitöréseid vannak, amit jó lenne szakemberrel megbeszélni, mielőtt valami nagyobb baj történik.
2024. márc. 3. 21:15
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Ezt teszik a videójátékok. Vagy csak a haverok előtt akarsz menőzni?
2024. márc. 3. 21:21
 3/19 Darius- ***** válasza:
100%
Igen, a kettesnek igaza van szerintem. Agresszivitást váltanak ki a játékok, ha nem nyersz
2024. márc. 3. 21:28
 4/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz,nem tudok veszíteni. De itt most nem arról van szó.Ha bejönnek akkor megzavarnak és tiszta ideg leszek.
2024. márc. 3. 21:31
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Onkontrollt kene gyakorolni. ;-)
2024. márc. 3. 22:08
 6/19 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2024. márc. 3. 22:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Függő lettél. Sajnos, hét közben is ezt csinálnád, ha nálad lenne a telefonod, de a szüleid még (helyesen) kontrollálják a függőséged. Ne legyenek illúzióid: ilyen vagy. Hétköznap azért nem, mert nincs rá lehetőség.
2024. márc. 3. 22:35
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
menj pszichologushoz
2024. márc. 3. 22:36
 9/19 A kérdező kommentje:
Hétköznap nem is adják oda
2024. márc. 3. 22:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
ez a te szerencséd..
2024. márc. 3. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!