Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék csinálni? Baromira...

Mit tudnék csinálni? Baromira félek anyáéktól.

Figyelt kérdés

Tehát minden úgy kezdődött, hogy egyáltalán nincs jó kapcsolatom anyáékkal. A barátaimról sokat nem tudnak, kb. alig mondok el nekik bármit. Ők folyton iszonyat szigorúak velem, és mindenbe belekötnek.

Engem érdekel a színészet, viszont anyáék nem igazán támogatják az ilyet, azt mondogatják hogy neked ehhez úgysincs tehetséget.

Egy barátnőm viszont javasolt egy castingügynökséget, amibe vita után belementek hogy jelentkezzen. Onnan azonban nem kaptam eddig meghívást - pedig már több mint fél éve benne vagyok a rendszerbe. Ez engem bosszant, és találtam sok másik ügynökséget is a neten.

Viszont félek, hogy nem fogják engedni, mondván hogy "csak el akarnak rabolni". Mindig ezt mondogatják, mindenre. Hogy magyarázzam el, hogy engedjék?

febr. 24. 20:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
18%
12-es, elég gáz személyeskedni ;) Csak téged minősít.
febr. 26. 09:18
 22/27 anonim ***** válasza:
16%
Aki itt a szülök pártját fogja azok boomerek akik irigyek hogy a kérdezö 17 évesen több mindent elért, mint ök felnött korukra.
febr. 26. 19:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nem ért el semmit. Vissza se hívták.
febr. 26. 21:30
 24/27 anonim ***** válasza:
16%
Legalàbb próbàlkozik valami hasznosat csinálni, veletek ellentétben.
febr. 26. 21:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha színész akarsz lenni, ne castingokra mászkálj, hanem célozz meg valami színmûvészeti iskolát. Én ebben támogatnám a gyetekemet. Ha oda nem tudsz bekerülni, akkor esélyes, hogy sajnos nem vagy elég tehetséges hozzá.

Viszont akkor még mindig ott a hobbi színjátszókör, ahol kiélheted magad. Ha nincs a közeletekben egy se, te is szervezhetsz egyet, akár az iskoládban is, ha találsz még pár érdeklôdôt, meg egy szabad termet. Fel is léphettek, ha máshol nem, iskolai rendezvényeken a saját vagy a környezô iskolákban. Ha gyerekeknek szóló mûsort csináltok, akkor óvodákban is. Aztán még fel is figyelhet rátok valaki, ha tényleg jó amit csináltok. Ha meg nem, legalább jól szórakoztok.

febr. 28. 07:40
 26/27 A kérdező kommentje:

A gimis színjátszókörökbe járok (angolra is, magyarra is), illetve járok egy musical képzésre is (Kővirágok). Engem azonban film világa is érdekel. A színművészetin gondolkodtam, bár sajnos állítólag magyar színészképzés csak színháziból van, a színházi intézetben, de persze oda meg akarom próbálni a felvételit. Azt azért nem mondanám hogy akit elsőre nem vesnek fel a színművészetire, annak nincs tehetsége (pl. Gubik Petra, Kovács Gyopár).

Az értelmes válaszokat nagyon köszi:)

febr. 29. 22:23
 27/27 anonim ***** válasza:
11%

Én is alig várom 18 legyek.

17/f

márc. 1. 21:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!