Fiatal lányok hogy viselik ha a saját apjuk majdnem velük egykorú nőkkel szexel?
43
De miért lenne együtt korabeli nővel, ha egy sokkal fiatalabbat, szebbet is megkaphat? Mondjon le róla azért, hogy random idegenek véleményének jobban megfeleljen?
Nem értem, mi a problémátok két felnőtt, cselekvőképességének birtokában lévő ember kapcsolatával, akik szabad akaratukból, kényszer nélkül vannak együtt. Mi közötök hozzá?
Nem tudom, van 45 körüli férfi ismerősöm - és NEM pocakos elhízott, ráncos, hanem sportos, magára adó, jóképű pasas.
Simán összejönnék vele, hogyha mindketten szinglik lennénk.
Az, hogy Mo-n a legtöbb férfi - és nő! - 40-45 éves korára egy kiélt, leharcolt, elhízott ideggóc lesz, nem jelenti azt, hogy más országokban is, sőt!
Holland barátnőm 46 éves, hát jópáran megirigyelhetnék, karcsú, vidám, oké, őszül, de amúgy kétgyerekes anyuka, jobb az alakja, mint nekem szülés nélkül, pedig "csak" heti kétszer sportol és túráznak.
# 46
jó de te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!