Fiatal lányok hogy viselik ha a saját apjuk majdnem velük egykorú nőkkel szexel?
Ha szexelni jár össze vele, arról szerintem a gyereke nem is fog tudni, legalábbis nem valószínű, hogy valaki bemutatja az aktuális lukat otthon. Élvezzék ki egymást, a fiatal az idősebbet a tapasztalata miatt, az idősebb meg a fiatal feszességét. Ez élményszerzésről szól, nem másról.
Abban már inkább látok problémát, ha valaki halál komolyan gondolja 40-50 feletti családapaként, hogy az ő szellemi (nem csak testi) társa egy hozzá képest pisis kislány. Majd megbeszélik, milyen nehéz az egyetemi zh meg milyen gci volt a professzor vagy mi? 😂 Persze tudom, itt a gyíkon minden 20 éves leányka kiqúrtul érett felnőtt nagysasszony, akinek jár az idősebb partner, mert a korosztályában egyetlen pasi sem érhet fel az ő “szintjéhez” és kellő tapasztalattal rendelkező, egyenrangú partnere lesz az apjakorú faszijának minden kérdésben.
Ezzel az a baj, hogy egy huszonéves fiatal még nem élt semmit, és nincsenek (vagy baromi ritkán vannak) egy szinten. Az idősebb ki fogja használni, hogy előrébb tart az életben, hogy tapasztalata van (nem hatalmas farok ki-be húzigálásra gondolok).
Aki már elmúlt 20, az tudja, hogy a felnőttlétbe bele kell rázódni, és ezt sok öregebb ember kihasználja. Azzal nekem semmi bajom, ha valaki 30 évesen összejön 50, 60, több éves emberrel, ott már nem áll fenn a "grooming" veszélye.
Gyerekkori barátnőm és a tesója azóta nem tárgyalnak az apjukkal. A sztori elég kacifántos. Az édesanyjuk nagyon korán meghalt, daganatban. Lett utána egy nagyon kedves nevelőanyjuk. Őt hagyta el az apjuk, húsz év múltán, egy a lányánál fiatalabb cicáért.
Nos, azóta egy szülőjük van. A nevelőanya.
Leonardo DiCaprio (49) is 20-as évei elején lévő lányokkal szokott járni kizárólag.
Irigy, szerencsétlen emberek szoktak másokat szidni párválasztási szokásaik miatt.
Rosszul.
Apám 22 évessel volt mikor én 26 voltam, hát a gondolatától is okádnom kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!