Szülők, akikkel nem beszél a gyerekük: Hogy élitek ezt meg?
Már jól.
Megnősült, és az asszony ...
Mondjuk ha tényleg ilyenekért veri a gyerekét a négyes, jó úton van pont a kapcsolatmegszakítás felé.
Jól illusztrálja, hogy miért nem próbál már beszélni az ilyennel a gyerek, miután már nem függ anyagilag tőle.
Ez a csináld amit mondok, különben ütök, csak addig látszat megoldás, míg a gyerek fizikailag gyengébb mint te, viszont egy életen át emlékszik rá. Márpedig a fizikai erőviszony max 20-25 évig van a szülő javára, aztán fordul a kocka.
De hát ki hogy veti ágyát, úgy alussza álmát.
"Én is kaptam gyerekként, normális felnőtt lettem"
Nem. Te is agresszív felnőtt lettél. Ezt hoztad otthonról.
A gyerekek nem azért köszönnek, mert ütik őket otthon. És nem azért nem köszönnek, mert nem verik őket. Grat.
Elcseszte az anyja a nevelését. Ha valamit mondtam a gyereknek rám kaffogott az anyja.
Elváltunk a felnőtt gyerek 20 évesen inkább velem akart maradni mert azt hitte itt a kánaán. Nem így lett, mondtam neki sajnos anyád kirabolt a válásnál, elzártam a pénzcsapokat. Fiú gyerek, tehát genetikiusan az anyjához vonzódik.
Mostanra úgy él velem mint egy amőba. Se egy normál beszélgetés se egy rendrakás, magától semmit nem csinálál meg. A szobája undorító. A kocsiját viszont tudja nyalogatni hetente, az patika.
Mivel vagy semmire sem számíthatok tőle vagy többször kell kérni, így mondtam neki - csao csao, 3 honapod van, lehet költözni.
Egész egyszerűen annyira mások vagyunk, lettünk, hogy nem találom vele a hangot.
Költözésen megszeppent de sokat nem javult a helyzet.
Úgyhogy mehet anyuhoz vagy valahova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!