Hogyan legyek jobb kapcsolatban a szüleimmel?
Egy ideje már nem olyan a viszonyom a szüleimmel. Sokat veszekedünk. Kicsi dolgokon is van, hogy hosszas veszekedésekbe torkollik. Bevallom sokszor van az, hogy én vagyok az aki ezt okozza, viszont a veszekedés pillanatában nem tudom bevallani, hogy túllőttem a célon. Az után gondolkodom el rajta miután már késő. Általában ilyenkor odamegyek a szüleimhez és bocsánatot kérek amit csináltam, viszont ez már túl sokszor fordult elő. Szeretnék megváltozni. Szeretnék jobb kapcsolatba kerülni a szüleimmel. Ne gondoljatok nagyon rossz tettekre. Soha nem jöttem haza késve, soha nem buliztam, soha nem részegedtem le, soha nem dohányoztam. Ha hiszitek ha nem ez így van.
Lenne valami tanácsotok?
Felnőttek között is kevesen képesek beismerni ha hibáztak és bocsánatot kérni.
AMiket írtál magadról, a szüleid nagyon büszkék lehetnek rád.
Remélem, nekem is hasonló gyerekem lesz majd :)
3-as, azért, mert valaki tini nem kell teljesen megőrülni és juszt azért is szembe menni a szülőkkel, mert annak nem lesz jó vége.
Az én tesóm is próbálkozott ilyennel - azt sikerült elérnie, hogy hozták-vitték, és szakkörökön kívül jóideig sehová nem járhatott. 🤣
Szerintem kamaszként sem elfogadható, hogy a GYEREK még este 9-kor is mondjuk a közeli parkban piál a haverjaival, mert "juj de menő". Nem az.
Én sem voltam minta-kamasz, de nem is ment el az eszem.
Nem az, inkább szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!