Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Eddig eszembe sem jutott, most valamiért beugrott egy dolog, ami tökre feldihit, pedig 1000 éve volt és érdekel a véleményetek.

Nagyszüleim neveltek fel, anyu kb 2 hetente látogatott az új párjával. Nagyon ragaszkodtam hozzá, mindig borzasztóan vártam, hogy jöjjön.

Vasárnaponként jöttek egy kis családi ebéddel egybekötve voltak nálunk ők ketten illetve a nagynenem.

6 személyes asztalnál ültünk, papa, mama az asztalonfonel, anyu és a pasi egymás mellett, szemben a nagynenem.

Én nem a nagynenem mellett ültem ahol volt hely, hanem anyu mellett az asztal sarkában osszekuporodva.

Visszagondolva nem lehetett volna annyi a pasiban, hogy arra a 2 órára amíg ott ülünk, odaenged anyu mellé rendesen? Vagy velem van a baj?

febr. 16. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Anyadnak fontosabb volt a pasi, mint te, a sajat gyereke. Elo szokott fordulni. Szegyelheti magukat az ilyenek. De!!! Ezerszer jobban jartal igy a nagyszuloknel, isten orizz, mivel az uj elettarsnak utban voltal, csak szadizott volna teged. Ez igy mukodik sajnos. :-/
febr. 16. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"Anyadnak fontosabb volt a pasi, mint te, a sajat gyereke. "

Ne írj már ilyen hülyeséget. Meg hogy útban volt. Nem ismerjük a sztorit, ne találj ki dolgokat, főleg ne ilyeneket.

Kérdező, teljesen felesleges ezen kattognod. Valszeg nem jutott eszükbe az, hogy te ezer év után ezen fogsz agyalni. Anyád a közelében akart tudni. Miért nem szóltál, hogy kényelmetlen neked? Gyerekek ennél kisebb dolgoknál is látványosan tudnak

febr. 16. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Miért a pasi? Ő ott csak vendég volt. Oda ültették. Anyád vagy nagyanyád dolga lett volna.
febr. 16. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Aki nem érti miért ilyen nagy probléma ez, vagy bármi hasonló, ami egy kisgyerek életében történt, és felnőttként kattog rajta, az nagyon szerencsés ember.
febr. 17. 07:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pasi a hibás, téged az anyád szrt le masszívan. Ez a nagy büdös helyzet.
febr. 17. 10:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, teljesen jogosan érzed, hogy nem így kellett volna lennie és az a szomorú, hogy ebben a "kedves" petesejtdonorod a hibás abszolúte, senki más. Legalább a nagyszüleid felneveltek és megúsztál egy abuzív férget nevelőapa címszó alatt.
febr. 17. 15:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!