Mit gondoltok erről?
Eddig eszembe sem jutott, most valamiért beugrott egy dolog, ami tökre feldihit, pedig 1000 éve volt és érdekel a véleményetek.
Nagyszüleim neveltek fel, anyu kb 2 hetente látogatott az új párjával. Nagyon ragaszkodtam hozzá, mindig borzasztóan vártam, hogy jöjjön.
Vasárnaponként jöttek egy kis családi ebéddel egybekötve voltak nálunk ők ketten illetve a nagynenem.
6 személyes asztalnál ültünk, papa, mama az asztalonfonel, anyu és a pasi egymás mellett, szemben a nagynenem.
Én nem a nagynenem mellett ültem ahol volt hely, hanem anyu mellett az asztal sarkában osszekuporodva.
Visszagondolva nem lehetett volna annyi a pasiban, hogy arra a 2 órára amíg ott ülünk, odaenged anyu mellé rendesen? Vagy velem van a baj?
"Anyadnak fontosabb volt a pasi, mint te, a sajat gyereke. "
Ne írj már ilyen hülyeséget. Meg hogy útban volt. Nem ismerjük a sztorit, ne találj ki dolgokat, főleg ne ilyeneket.
Kérdező, teljesen felesleges ezen kattognod. Valszeg nem jutott eszükbe az, hogy te ezer év után ezen fogsz agyalni. Anyád a közelében akart tudni. Miért nem szóltál, hogy kényelmetlen neked? Gyerekek ennél kisebb dolgoknál is látványosan tudnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!