Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El tudnád fogadni, ha a...

El tudnád fogadni, ha a gyereked bohócként dolgozna cirkuszban?

Figyelt kérdés
Zavarna, hogy ilyen a foglalkozása és cirkusban dolgozik?

febr. 13. 09:37
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
83%
Petőfi Sándor leszármazottjai vagytok?
febr. 13. 14:08
 22/36 anonim ***** válasza:
1%
Nem örülnék neki. A lányom okos, kétdiplomás nő, jogi és közgazdász diplomája van, két nyelven beszél felsőfokon. Nem, nem örülnék, ha egyszercsak becsukná az ügyvédi irodát és felcsapna bohócnak.
febr. 13. 14:51
 23/36 anonim ***** válasza:
11%
#19 8 éves kisfiam van, én úgy érzem egymás iránti szeretetünk eddig nagyon is kölcsönös! Min is vagy úgy felhúzva te istenbarma? Az baj ha én örülnék ha majd a későbbiekben valamilyen gazdaságpolitikához közeli pályán helyezkedne el? Szerintem nem te indítod el az életben, hanem én, meg az anyja, úgyhogy egy kicsit vegyél visszább!
febr. 13. 16:42
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
Én másodállásban nyomom a bohóckodást, hobbi szinten. Nagy cikuszt csapok mindig. Az baj?? 🤔🤔
febr. 13. 17:22
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a felsővezetés áll bohócokból, szerintem büszkék rájuk a szüleik.

Engem nem zavarna, a bohóc örömöt ad, megnevettet, ez szép szakma.

febr. 13. 17:31
 26/36 anonim ***** válasza:
96%

23-as: Az a baj, hogy nem veszed észre, hogy nem azzal teszel jót a gyereknek, ha tereled egy bizonyos pálya felé, hanem azzal tennél jót, ha hagynád, hogy kibontakozzanak a képességei és majd eldönthetné, mit akar az életével csinálni. Ha politikus lesz, akkor az lesz, de ha bohóc, színész, katolikus pap, stb., akkor is teljesen el tudnám a döntését fogadni. A lényeg, hogy ne legyen bűnöző. Ha drogkereskedő vagy strici lenne felnőttként, akkor lennék szomorú. Amúgy nincs gyerekem, ez elméleti kérdés, de akkor is lehet véleményem.

A legrosszabb szülői hozzáállás, ha már kisgyerek korától nevelik valamilyen pályára. Ráerőltetik a döntésüket.

febr. 13. 17:47
 27/36 anonim ***** válasza:
68%

Sok szülő csak akkor szereti a gyerekét, ha az gazdag és sikeres.

Én 250 körül kapok a szüleim mindennap lehordanak a sárga földig, anyának idegösszeomlása van, magas vérnyomása. Szülői szeret ára ma mérnöki, orvosi diploma.

febr. 14. 07:53
 28/36 anonim ***** válasza:
88%
27-es, ez nem valódi szeretet. Ha valaki csak akkor képes elfogadni a gyerekét, ha az sikeres és gazdag, akkor nem szereti. Sajnos sok ilyen van, de nem lehet azt se kijelenteni, hogy ez általános lenne. Sajnálom, hogy neked ilyenek jutottak.
febr. 14. 12:35
 29/36 anonim ***** válasza:
48%

#28 Te itt minden válaszolóba beleállsz, de páros lábbal, aki nem azon sémák alapján töri a fejét, mint te. Nem a kérdésre válaszolsz, én megválaszoltam a kérdést, probléma volt neked, hogy én jobban örülnék ha a gyermekem a politika irányába indulna el, és minimum úgy állítottad be ezt a szituációt, mintha kényszeríteném rá, és erre nevelném, holott semmit nem tudsz rólam.

Aztán most beleálltál a #27-es válaszába, amiért rávilágított egy össznépi problémára, ami nagyon is jelen van a mai világban, és azt a konklúziót vontad le belőle, hogy az ő szülei is hasonló beállítottságúak lehetnek, egy kicsit visszavehetnél abból a nagy arcodból! ;)

febr. 14. 12:50
 30/36 anonim ***** válasza:
83%
29-es. Ez nem arról szól, hogy mindig mindenkinek egyet kell érteni. Ez egy fórum, nem bólogatós hely, itt megvitatnak az emberek dolgokat. Attól, hogy más a véleményem, még nem vagyok nagy arcú. Valóban össznépi probléma, amiről ír a 27-es, de szerencsére nem minden családban van jelen és nemcsak a mai világban.
febr. 14. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!