Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El tudnád fogadni, ha a...

El tudnád fogadni, ha a gyereked bohócként dolgozna cirkuszban?

Figyelt kérdés
Zavarna, hogy ilyen a foglalkozása és cirkusban dolgozik?

febr. 13. 09:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen elfogadni? Nem ciki.
febr. 13. 10:42
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gond? Tisztességesen dolgozik. Ha másokon élősködne vagy bűnöző lenne, vagy olyan munkája lenne, hogy másokat átver, megkárosít, na arra nem lennék büszke.
febr. 13. 11:10
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Persze, melyik szulo az nem fogadja el amit csinal a gyereke ha felnott? Semmi beleszolasa nincs a szuloknek max velemenyuk azt meg meglehet tartani magukban.
febr. 13. 11:16
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mi ne lenne elfogadható? Ennyi erővel az sem elfogadható, ha színész vagy humorista. Legfeljebb egyes cirkuszok nem lehetnek elfogadhatóak, mert vannak olyan helyek, ahol állatokként bánnak az emberekkel (az állatokkal meg még szarabbul), embertelen teljesítményeket várnak tőlük, hónapokig nem fizetik ki őket, de ez bármelyik más munkahelyen is megtörténhet sajnos. Ezt a gyereknek sem kell elfogadnia és kereshet egy normálisabb cirkuszt.
febr. 13. 11:41
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Összes ismerősnek elmondanám, ha pont a mi városunkban járnak a cirkusszal, hogy nézzék meg. Természetesen én is ott lennék családostul.

febr. 13. 12:16
 16/36 anonim ***** válasza:
6%
Én személyem szerint jobban örülnék neki, ha politikus volna, mert én ezt szeretném neki, de ha ő bohóc óhajtana lenni, nyilván nem veszekednék vele emiatt, pláne nem tiltanám!
febr. 13. 12:27
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Fel se merülne bennem, hogy ez probléma.

Cirkuszos körökben sok ismeretségem van, a legtöbbje klassz csapat, és szeretik a munkájukat.

febr. 13. 12:32
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nehéz lehet elfogadni, hogy több száz gyereknek mosolyt csal az arcára… Szerintem ez egy nagyon szép munka vagy hivatás.
febr. 13. 12:33
 19/36 anonim ***** válasza:
73%
#16 Majd azt a gyereked tudja, hogy ő mit szeretne magának!! Ha hagyod szabadon dönteni, akkor nem teljesen tökmindegy, hogy te milyen hivatást képzelsz el neki? Senkit nem érdekel. Gondolom folyamatosan duruzsolgatod a fülébe, hogy politikus legyen, és ha bármi más ötlete van, akkor kelted benne a bűntudatod. Közben ártatlan bociszemekkel szabadkozol, hogy "jajj, hát én sosem tiltottam, hogy más legyen belőled...." Jól ismerem a fajtádat, remélem a gyereked lelép tőled jó messzire, és soha többet nem szól hozzád! Ez az egyetlen dolog, ami ilyen szülő esetében megoldás lehet.
febr. 13. 12:48
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nincs nagyobb baja már az embereknek?
febr. 13. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!