Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha apuka azt mondja nem...

Ha apuka azt mondja nem lathatom a gyereket de anyuka azt mondja igen, akkor mi a mervado?

Figyelt kérdés

Kozel rokoni kapcsolat, apuka nem nagyon akarja, hogy lassam, anyuka valoszinuleg igen.

Ha igen akkor nem, ha nem akkor sem? Mert a gyerekek is kivancsiak ram mert egyszer lattak. Amikor 5 eves volt, meg akarnak ismerni mert kicsi a csalad.

Faj hogy nem lathatom oket igy, de ha nem, hat.. ja.

Most legszives tekintsetek el a nevemtol meg az ekezet nelkulitol mert angol a billentyuzet es unom valtogatni magyarra mert a z meg y a legzavarobb meg lassan irok akkor, meg munkaba nem is hasznalok magyart.

koszonom szepen a valaszokat.

febr. 11. 23:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%
Menj amikor anyuka mondja, egy előre egyeztetett időpontban.
febr. 12. 05:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha jól értem, a féltestvéreddel egyáltalán nem vagytok jó viszonyban, éppen válik a feleségétől, és te még tovább akarod erősíteni közöttük a konfliktust, mert csakazértismindenáron látni akarod a gyerekeiket, akiket amúgy életedben egyszer láttál. Nyomulsz ezerrel, hiába mondta a gyerekek apja, hogy NEM, te lesz@rod, mert "deiiiigen!!". Mivel egyetlen egyszer találkoztál velük, nem mondhatod, hogy neked annyira hiányoznak, hogy nem tudsz nélkülük élni, mert nem is ismered őket. Nem értem, mire jó, amit csinálsz, hacsak nem szándékosan hergeled a féltestvéredet.
febr. 12. 07:23
 13/23 anonim ***** válasza:
98%

Nekem nagyon fura vagy ezzel az erőszakossággal, hogy "de legalább látni a gyerekeket". Nagyon kellemetlen hátsó gondolatokat érzek, talán nem véletlen, hogy a tesód nem akar a gyerekek közelébe engedni.

Az írásképed, fogalmazásod (még ha eltekintek az ékezetektől, akkor is), az egész hozzáállásod nekem így ismeretlenül is taszító. És hiába írod, hogy "tekintsünk el a felhasználó nevedtől", ezzel pont, hogy felhívtad rá a figyelmet. Amúgy soha nem szoktam megnézni ezt, de most megtettem. Hát... nem nyugtatott meg.

febr. 12. 07:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek a gyerekek?

Megakarnak ismerni téged? Ezt honnan tudod, anyuka mondta?

Anyukával szorosabb a kapcsolatod? Nem lehet, hogy a bátyád féltekeny kicsit?

Mindenesetre, ha valaki azt mondja, hogy nem akarja, hogy a gyerekekkel foglalkozz, találkozz velük, akkor szerintem ezt tartsd tiszteletbe.

Előbb a bátyáddal kellene mindenképp beszélned személyesen. Ha ekkor is elzárkózik, ne keresd az ő feleségét!!

febr. 12. 08:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon bunkó dolognak tűnik egy széteső kapcsolatot még azzal tetézni, hogy te is igényeket fogalmazol meg kb. ismeretlenül.

Egy jól működő kapcsolatban sem szítunk így feszültséget, nemhogy egy válás küszöbén állóban.

febr. 12. 08:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Apuka a rokonod. A vele való kapcsolatot kéne rendezni. És utána nyilván a családjával is jóban lennél.
febr. 12. 09:09
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Már többször kiírta a kérdést a kérdező.
febr. 12. 09:18
 18/23 anonim ***** válasza:
96%

"Most legszives tekintsetek el a nevemtol"

Márpedig ez a felhasználónév biztos, hogy nem félregépelésből jött létre. Amúgy el lehet rejteni, hogy ne írja ki a kérdésnél, de úgy látszik, te még ezt sem tudod.

febr. 12. 10:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést már vagy 4x kiírtad más körítésben... Na, ennyit rólad.
febr. 12. 11:06
 20/23 A kérdező kommentje:

9

En is irtam hogy zavaros, de nem tudom vegig olvassatok-e a kommentjeim..

febr. 12. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!